Την Παρασκευή θα βρίσκεται στον Αλμυρό η μονάδα αιμοληψίας - Λαός Του Αλμυρού

Την Παρασκευή θα βρίσκεται στον Αλμυρό η μονάδα αιμοληψίαςΤο τελευταίο διάστημα και λόγω του φόβου εξάπλωσης του κορωνοϊού υπάρχει τεράστια ανάγκη για αίμα στα νοσοκομεία όλης της χώρας, αφού οι εθελοντές αποφεύγουν την επαφή με τις νοσοκομειακές δομές.

Έτσι κινητές μονάδες αιμοληψίας προγραμματίζουν στις πόλεις νέες μέρες και σημεία για τη διευκόλυνση όλων.

Στον Αλμυρό, αυτή την Παρασκευή 3/4 θα βρίσκεται μονάδα αιμοληψίας από τις 9 έως και τη 13:00. (αναμένουμε επιβεβαίωση, ότι θα πραγματοποιηθεί έξω από το Δημαρχείο Αλμυρού)

Σε παλαιότερη ανάρτησή τους τα μέλη αιμοδοσίας Βόλου, δημοσίευσαν στο fb: Ο δικαιολογημένος φόβος των πολιτών να πλησιάσουν τα νοσοκομεία, σύσταση που υποστηρίζεται και από όλους τους παγκόσμιους και εθνικούς φορείς υγείας (WHO, ΕΟΔΥ, Υπ. Υγείας, ECDC) για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας, έχει αναπόφευκτα επίπτωση στην προσέλευση αιμοδοτών και εν δυνάμει προκαλεί οξεία μείωση των αποθεμάτων αίματος.
Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης, για την ασφάλεια του αίματος και των αιμοδοτών αλλά και για τα αποθέματα αίματος της χώρας:
Καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, όσοι πληρούν τα κριτήρια για εθελοντική αιμοδοσία, να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη
Να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει.
Να πολεμήσουμε τον πανικό με σωστή πληροφόρηση.
Να είμαστε εκεί για τον άλλο στα εύκολα και στα δύσκολα».

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.