Αγέλη σκύλων "ξεπάστρεψε" πτηνοτροφείο - Λαός Του Αλμυρού

Αγέλη σκύλων “ξεπάστρεψε” πτηνοτροφείοΜια μεγάλη αγέλη σκύλων, 30 κατά τις μαρτυρίες, “κυκλοφορεί” στις παραλίες Αλμυρού και Ευξεινούπολης. Στο μέσο της απόστασης, αναγνώστης μας διατηρεί αγρόκτημα για επαγγελματική χρήση, όπου εκτός από διάφορα ζαρζαβατικά διατηρούσε πτηνοτροφείο, με περίπου 50 χήνες και πάπιες.

Σήμερα το πρωί 1η Απριλίου (προσοχή η είδηση είναι υπαρκτή, δεν πρόκειται για φάρσα) όταν επισκέφθηκε το αγρόκτημά του αντίκρυσε εικόνα καταστροφής. Βρήκε περίπου 30 σκυλιά μέσα στο αγρόκτημα να επιτίθενται στα πτηνά. Μόλις ένα πρόλαβε να γλιτώσει. Τα σκυλιά είχαν γκρεμίσει τις σίτες, χρησιμοποιώντας το βάρος τους και έτσι μπόρεσαν να φτάσουν τα πτηνά.

Τελευταία φορά είχε επισκεφθεί το προηγούμενο βράδυ το αγρόκτημα, όπου όλα ήταν σε τάξη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν ένα χρόνο περίπου, σημειώθηκε ανάλογο περιστατικό στην ίδια περιοχή (δεν γνωρίζουμε τον αριθμό των αδέσποτων της τότε αγέλης), όπου θανατώθηκαν 130 με 150 πουλιά.

Ο πτηνοτρόφος προχώρησε σε αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Το ζήτημα των αδέσποτων εν μέσω καραντίνας μας, είναι σημαντικό. Μέχρι πρότινος, πολλοί επαγγελματίες, αλλά και φιλόζωοι τάιζαν πολλά από τα σκυλιά, που τώρα έχουν μείνει ασίτιστα.

Προσοχή η φωτογραφία που ακολουθεί είναι σκληρή… Επιλέγετε εσείς αν θα τη δείτε, γι’ αυτό και την έχουμε στη βάση της σελίδας.

 

 

 

 

 

 

 

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.