Λήξη συναγερμού - Αρνητική η οικογένεια σε χωριό του Αλμυρού - Λαός Του Αλμυρού

Λήξη συναγερμού – Αρνητική η οικογένεια σε χωριό του ΑλμυρούΑπό το περασμένο Σάββατο, δεχθήκαμε δεκάδες τηλεφωνήματα για την περίπτωση οικογένειας που μετέβη από τη Βόρεια Ελλάδα σε χωριό του Αλμυρού, καθώς οι περίοικοι φοβήθηκαν την περίπτωση να νοσούν από κορωνοϊό. Αναμέναμε όμως τη διαλεύκανση της υπόθεσης, καθώς δεν επιβεβαιωνόταν κανένας λόγος ανησυχίας εξ αρχής!

Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν επιβεβαιώνεται καμία παράνομη μετακίνησή τους, ούτε ότι νοσούν. Σήμερα το μεσημέρι έλαβαν και τα αποτελέσματα του τεστ που τόσοι συμπολίτες μας περίμεναν με αγωνία. Είναι αρνητικοί.

Οι Αρχές είναι ενημερωμένες για κάθε ανάλογη κίνηση και η αστυνόμευση που υπάρχει στο χωριό, αφορά τη γενικότερη αστυνόμευση των μέτρων απαγόρευσης της μετακίνησης και όχι κάτι συγκεκριμένο.

Η πολιτική προστασία, οι φορείς Υγείας, ο ΕΟΔΥ, είναι οι πρώτοι που θέλουν να είμαστε ενήμεροι για πιθανό κρούσμα στην περιοχή μας. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει τη διασπορά. Πρέπει και θα ενημερώσουν, αρχικά τις επαφές του νοσούντος, εάν και εφόσον υπάρξει περιστατικό αρρώστου και έπειτα και το ευρύτερο περιβάλλον, δηλαδή τους δημότες και το πανελλήνιο.

Κατανοούμε οτι είναι σοβαρά τα πράγματα και ότι υπάρχει ανησυχία, αλλά ο πανικός δυσχεραίνει το έργο των υπηρεσιών και το αποτέλεσμα, σ’ αυτό που όλοι μας συμβάλλουμε μένοντας σπίτι για λόγους ατομικής ευθύνης!

Όταν θα υπάρξει κρούσμα θα ανακοινωθεί! Παρατηρήστε τι γίνεται ήδη σε άλλες πόλεις και νησιά!

Τσιντσίνη Βιβή
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.