Συγκεντρώθηκαν 30.000 ευρώ μέσω της Καμπάνιας του Χρ. Μπουκώρου για το ΓΝΒΠάνω από 30.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν μέχρι σήμερα στον λογαριασμό του Σωματείο «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου», μέσα από την καμπάνια που ξεκίνησε την Παρασκευή 20 Μαρτίου ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, καταθέτοντας ως εναρκτήρια και συμβολική κίνηση της καμπάνιας τα πρώτα 1.000 ευρώ,

Η ανταπόκριση τοπικών επιχειρήσεων, αλλά και πολιτών, παρά τα απαγορευτικά μέτρα κυκλοφορίας και τις γενικότερες δυσκολίες της εποχής, είναι εντυπωσιακή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, υπήρξαν πολλές επιχειρήσεις και ιδιώτες, οι οποίοι κατέθεσαν μεγάλα ποσά, αλλά και εκατοντάδες πολίτες που συνέβαλαν με ποσά από 5 έως 20 ευρώ.

Την καμπάνια που ξεκίνησε ο βουλευτής στις 20 Μαρτίου μέσω του διαδικτύου παρακολούθησαν περίπου 35.000 χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αμέσως μετά την έναρξή της προβλήθηκε σχεδόν από το σύνολο των τοπικών μέσων ενημέρωσης και από αθηναϊκά ΜΜΕ.

Σχετικά με την ανταπόκριση επιχειρήσεων και πολιτών ο βουλευτής Μαγνησίας δήλωσε τα εξής: «Όταν ξεκίνησα την καμπάνια, καταθέτοντας πρώτος το συμβολικό ποσό των 1.000 ευρώ, ήμουνα απολύτως σίγουρος ότι οι τοπικές επιχειρήσεις και οι συμπολίτες θα ακολουθήσουν και θα συνδράμουν. Το αποτέλεσμα, όμως, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Και η προσπάθεια συνεχίζεται. Το κύμα αλληλεγγύης που εκφράστηκε με ευδιάκριτο τρόπο αυτές τις ημέρες, είναι από τις πολύ καλές στιγμές της πατρίδας και του ελληνικού λαού. Απευθύνω εγκάρδιες ευχαριστίες σε όσους συμμετείχαν στην καμπάνια, αλλά και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης που την ενίσχυσαν με την προβολή της. Εγκάρδιες ευχαριστίες σε όλους».

Να σημειωθεί ότι η καμπάνια συνεχίζεται και όσοι ακόμη συμπολίτες ή επιχειρήσεις θέλουν να ενισχύσουν το ιστορικό σωματείο «Φίλοι του Νοσοκομείου Βόλου», το οποίο στέκεται αρωγός πάντα στη λειτουργία του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου και στην αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών του, μπορούν να καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν στην τράπεζα Eurobank και στον λογαριασμό GR7302602240000790100555946 ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ,

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.