ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ


             Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η αντικατάσταση λαμπτήρων στους στύλους ηλεκτροφωτισμού  σε όλες της κοινότητες του Δήμου Ρήγα Φεραίου. 

             Η αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και ηλεκτροφωτισμού, κ. Παπανικολάου – Χατζοπούλου Βασιλική αναφέρει χαρακτηριστικά:

             «Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα του Δήμου μας και την ποιότητα της ζωής των κατοίκων. 

             Με συντονισμένες προσπάθειες της Τεχνικής Υπηρεσίας και των δύο  ηλεκτρολόγων που υπηρετούν στο Δήμο μας, έχουμε καταφέρει την αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων στο μεγαλύτερο μέρος του Δήμου μας. 

             Με τη μίσθωση κατάλληλου καλαθοφόρου οχήματος, αντικαταστάθηκαν αρκετοί χαλασμένοι λαμπτήρες  του δικτύου του οδοφωτισμού σε δύσκολα σημεία.

             Επίσης, κατά τη διάρκεια της αντικατάστασης τους, διαπιστώνονται και τεχνικά ζητήματα σε στύλους του ηλεκτροφωτισμού, τα οποία φροντίζουμε άμεσα ενημερώνοντας εγγράφως τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΗ, όταν είναι αδύνατη η παρέμβαση  από τους δικούς μας ηλεκτρολόγους. 

             Σε διάστημα πέντε μηνών έχουν αντικατασταθεί περισσότερες από 3.000 λάμπες σε όλες τις κοινότητες του Δήμου. Οι λαμπτήρες της καινούργιας σύμβασης  που προμηθευτήκαμε είναι τύπου LED μάρκας osram, ευρωπαϊκής προέλευσης. 

             Ο φωτισμός LED είναι σαφώς αποδοτικότερος και πιο οικονομικός σε σχέση με τους συμβατικούς  λαμπτήρες.

             Ήδη, έχουμε κάνει και την απαραίτητη καταγραφή των υπολοίπων λαμπτήρων που χρήζουν αλλαγής και ελπίζουμε στο προσεχές διάστημα να έχουν ολοκληρωθεί  οι εργασίες αποκατάστασης της λειτουργίας τους.

             Στόχος μας είναι να μην υπάρχει καμία πλέον σκοτεινή γειτονιά και εργαζόμαστε υπεύθυνα και  καθημερινά για αυτό.

             Η κατανόηση και η υπομονή σας  είναι η  δύναμη μας στην συνέχεια του έργου μας».

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.