Θ. Μάκρας: "Έκλεισε ο κύκλος μου στον Πρωτεσίλαο ύστερα από 22 χρόνια" - Λαός Του Αλμυρού

Θ. Μάκρας: “Έκλεισε ο κύκλος μου στον Πρωτεσίλαο ύστερα από 22 χρόνια”

Ο Θανάσης Μάκρας είναι ένας από τους παράγοντες που ξεχώρισαν τις τελευταίες δύο δεκαετίες στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, από αυτούς τους ακούραστους εργάτες που με μεράκι κρατάνε ζωντανά τα σωματεία, ειδικά σε μέρη με λίγους κατοίκους.

Πάντα δίπλα στον αγαπημένο του Πρωτεσίλαο, είτε στον πάγκο, είτε στην κερκίδα, μέλος των διοικήσεων για 15 χρόνια έχοντας διατελέσει προσφάτως και πρόεδρος του συλλόγου. Αποφάσισε ότι έκλεισε ο κύκλος του ως παράγοντας και ως προπονητής της ακαδημίας του συλλόγου και το ανακοίνωσε μέσω facebook.
Συγκεκριμένα, όπως έγραψε: “Το 1998 παρέα με τους φίλους Στάθη Δαγρέ και Αχιλλέα Μιχόπουλο ξεκινήσαμε να προπονούμε τα μικρά παιδιά του χωριού μας, με σκοπό αυτά κάποια στιγμή να αγωνιστούν στην ομάδα του, τον Πρωτεσίλαο Πτελεού. Ο κύκλος που άνοιξε τότε, ήρθε η ώρα να κλείσει τώρα και για μένα. Όντας μέλος όλων των διοικήσεων του Πρωτεσιλάου τα 15 από αυτά τα 22 χρόνια (1998-2005 και 2012-2020), έζησα κοντά στην ομάδα μοναδικές στιγμές!
Ευχαριστώ όλους τους παράγοντες και προπονητές που συνεργαστήκαμε και καταφέραμε από τα ξερά γήπεδα και την τελευταία τη τάξει κατηγορία, ο Πρωτεσίλαος να πρωταγωνιστεί τα τελευταία 15 χρόνια στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο! Ευχαριστώ για τη συνεργασία τον πρόεδρο, το Δ.Σ. και τους υπαλλήλους της ΕΠΣΘ καθώς και τους αθλητικούς δημοσιογράφους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπό μου. Άφησα για το τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ για τους παίκτες, τα παιδιά σας… “τα παιδιά μου”! Δεν ξέρω πόσοι έμαθαν μπάλα δίπλα μου, ξέρω όμως ότι έμαθαν να μην τα παρατάνε ποτέ και να αγαπούν αυτή την ομάδα. Χωρίς αυτούς να τρέχουν, να αγωνίζονται, να “σπάζουν” τα πόδια τους, να ματώνουν για τη φανέλα του Πρωτεσίλαου, δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα”.

Η πάνω φωτογραφία είναι πιο πρόσφατη, από αγώνα της ακαδημίας πριν δύο χρόνια και η κάτω από …άλλες εποχές σε ξερό γήπεδο το 2001
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.