Κίτρινη ουσία (πιθανότατα γύρη) στην ακροθαλασσιά της Καράγκιορη ανησυχεί περιοίκους – Παράπονα πολιτών για την καθαριότητα
Την ετοιμότητα του Δήμου Αλμυρού εν όψει καλοκαιριού, δοκιμάζουν οι υψηλές θερμοκρασίες, σε επίπεδο οργάνωσης παραλιών και λήψης μέτρων κατά του καύσωνα.

Συμπολίτης μας επικοινώνησε με δημοσιογράφο μας,  καταγγέλλοντας την έλλειψη εργασιών για τη μοναδική –μάλλον- οργανωμένη παραλία του Δήμου Αλμυρού (ενίοτε δηλωνόταν και η παραλία της Μιτζέλας). «Καθαρίζουμε συχνά μόνοι μας, ενημερώνουμε για τον όγκο των απορριμμάτων, αλλά καθυστερεί στην αποκομιδή τους η υπηρεσία» καταγγέλλει αναγνώστρια, ενώ μας δείχνει τους κάδους που έχει ειδοποιήσει να έρθουν να αδειάσουν από την υπηρεσία καθαριότητας.

Η συμπολίτισσά μας, κυρίως μας κάλεσε να φωτογραφίσουμε και να βιντεοσκοπήσουμε, ένα κίτρινο πέπλο το οποίο τις τελευταίες μέρες καλύπτει την ακροθαλασσιά στην Καράγκιορη. Η αναγνώστριά μας επικοινώνησε με τη Δημοτική Αρχή, ζητώντας τους να γίνει δειγματοληψία, για να διαπιστωθεί τι είναι το κίτρινο πέπλο. Πιθανότατα είναι γύρη και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αλλά μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζουμε από επίσημα χείλη τι είναι η κίτρινη αυτή ουσία, άτομα με αλλεργίες θα ήθελαν να γνωρίζουν.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.