Πυροσβέστες ...ιατροί - γράφει η Βιβή Τσιντσίνη - Λαός Του Αλμυρού

Πυροσβέστες …ιατροί – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη

Υπερπαραγωγή

Προβλέπω κυρία μου το ντύσιμο στα πανηγύρια να μην περιοριστεί σε άνετο παπούτσι και ευκολοφόρετα καλοκαιρινά φουστανάκια…  Που θα δείξεις τα νέα συνολάκια που φιγουράρουν στις βιτρίνες των καταστημάτων μας και κάποια θα γίνουν δικά σου; Αφού γάμοι και βαπτίσεις θα γίνονται με πολύ λιγότερους προσκεκλημένους, it;s πανηγύρι time! Τακούνι και όποιος αντέξει… το πάτημα στους χορούς και το περπάτημα στους Αλμυριώτικους αγρούς πέριξ των ναΐσκων και των πλατειών.

Drive in

Σεις επαγγελματίες της εστίασης και δημοτικοί άρχοντες… Μήπως να διαβουλευτείτε και να σκεφτείτε να «στήσετε» drive in κινηματογράφο; Ο Αλμυρός έχει πολλές επιλογές από ανοικτούς χώρους και είναι κάτι που θα έφερνε σινεφίλ και από τις γύρω περιοχές στον Αλμυρό. Προτείνω τη δημιουργία εγκαταστάσεων από τον Δήμο και την ενοικίασή του σε ιδιώτες.

PERFUME TIPS

Η Βαγγελίτσα και ο Σταμάτης του elixir_lab.perfume_store, πελάτες και φίλοι, αξιοποίησαν το δώρο που προτείναμε στους πελάτες μας εν μέσω κορωνοϊού και δημιουργήσαμε μαζί ένα βίντεο συμβουλών προς τους πελάτες τους.

Με χαρά σας το παρουσιάζουμε στην ιστοσελίδα μας almyros.gr και στο κανάλι μας στο youtube και καλούμε τους πελάτες μας που θα ήθελαν ένα παρόμοιο βίντεο να επικοινωνήσουν μαζί μας έως και την Τρίτη 19 Μαΐου ώστε να κατοχυρώσουν μια δωρεάν παραγωγή με την ομάδα του almyros.gr. Μένουμε τοπικά, στηρίζουμε όσους μας στηρίζουν!

Επισκεφθείτε λοιπόν την ιστοσελίδα μας και διαβάστε 11 συμβουλές για να φορέσετε και να διατηρήσετε το άρωμά σας, από τους ειδικούς του elixir_lab.perfume_store, Βαγγελίτσα Πατρικάκου και Σταμάτη Καρρά!

Crystal clear

Μήπως κάποια πράγματα που απαιτούν διαβούλευση και διαβούλευση δεν γίνεται, κρύβουν κάποιο λάκκο στη φάβα;

Γιατί η διαβούλευση ανακοινώνεται και γίνεται μαζικά και συνολικά και όχι τετ-α-τετ και όπου γουστάρουμε.

Εκτός αν κάποιοι είμαστε παιδιά και κάποιοι αποπαίδια κάποιων συλλογικοτήτων.

Και μη μου πείτε διαβούλευση δεν γίνεται στις μέρες μας. Ελάτε να σας προτείνω δέκα διαφορετικούς τρόπους.

Προσωπική υπόθεση

Θα ανοίγαμε τους αθλητικούς χώρους κυρία μου, αλλά χρειάζεται προσωπικό να ελέγχει πόσοι μπαίνουν, πόσοι βγαίνουν και να τους βάζει να «λούζονται» με αντισηπτικό κατά την είσοδό τους.

Θα καθαρίζαμε περισσότερο χωριά και πλατείες, αν είχαμε προσωπικό.

Θα προχωρούσαμε σε δημιουργία οργανωμένων παραλιών, αν είχαμε προσωπικό.

Θα προχωρούσαν πιο γρήγορα τα έργα και θα σχεδιάζαμε νέα, αν είχαμε προσωπικό στην πολεοδομία και στην τεχνική υπηρεσία.

Μήπως κάποιοι πρέπει να κάνουμε προσωπική μας υπόθεση τη διεκδίκηση προσωπικού για τον Δήμο μας; Πάνω από 100 θέσεις βοηθητικού προσωπικού προκηρύχθηκαν για τους υπόλοιπους Δήμους της Μαγνησίας… Να τα λέμε κι αυτά.

Μπέος… εισ’ ωραίος…

Τελεφερίκ ετοιμάζει ο Δήμαρχος Βόλου… Από τη μια του Πηλίου θ’ ανεβαίνεις… αν θες θα μένεις… ή θα κατεβαίνεις απ’ την άλλη μέχρι Αη Γιάννη. Μη σας πω ότι όπως το υπολογίζω θα ‘ναι πιο γρήγορο και απ’ τη διαδρομή με αυτοκίνητο.

Αξιοποίηση Όθρυος είπατε;

Όρια

Τα όρια καθορίζουν τις σχέσεις. Όπου δεν υπάρχουν όρια, υπάρχει δόλος, συμφέρον, ή ανωριμότητα και άγνοια κινδύνου.

Αν κάποιος δεν σου βάλει όρια, δεν σε εκτιμά. Σημαίνει ότι σε έχει ικανό για όλα και είτε αδιαφορεί για τον αντίκτυπο που έχουν οι κινήσεις σου, είτε πιστεύει ότι δεν έχεις επιρροή.

Φίλε μου να μην φοβάσαι αυτούς που σου βάζουν όρια και αντιστέκονται στο ταπεραμέντο σου, να φοβάσαι την αυλή σου που κουνάει το κεφάλι συμφωνώντας όταν μιλάς και όταν γυρίσει στην επόμενη γωνία, φτύνει τις υποσχέσεις του κατάχαμα.

Αλλά και η αποδοχή των ορίων από τα δυο μέρη, δείχνει μια δυνατή και υγιή σχέση.

Δεν είναι μόνο διαπιστώσεις ζωής… Όσοι έχουν ανοίξει δυο-τρία βιβλία ψυχολογίας, θα δουν πόσο αναγκαία είναι τα όρια σε κάθε είδους σχέση.

Πυροσβέστες… ιατροί

Πόσο δίκιο έχει ο Αυστραλός σκιτσογράφος Glen Le Lievre… Όλοι ιατροί, ακόμη και αυτοί που δεν ήρθαν σε ολομέτωπη επίθεση κατά του κορωνοϊού σε κάποια ΜΕΘ, δίνουν τον αγώνα τους από το πόστο τους, με τις πολύ διαφορετικές συνθήκες εξέτασης, συνταγογράφησης, προστασίας όλων μας από την πανδημία. Σαν «πυροσβέστες πανδημίας», με όλο τον υλικό και ψυχικό εξοπλισμό τους παραμένουν στις επάλξεις. Έχουν τον σεβασμό μας λοιπόν, έναν σεβασμό που πρέπει να δείξουμε με την κατανόησή μας, πριν από το χειροκρότημά μας.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.