Καλλωπισμοί στον Πτελεό με πρωτοβουλία Προέδρου και την κινητοποίηση πολλών πολιτών - Λαός Του Αλμυρού

Καλλωπισμοί στον Πτελεό με πρωτοβουλία Προέδρου και την κινητοποίηση πολλών πολιτών

Με ένα μήνυμά του στη σελίδα του στο facebook ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πτελεού Μπουκοβάλας Κωνσταντίνος κάλεσε τους συμπολίτες του σε εθελοντική εργασία. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση έγραφε: Τη Δευτέρα 18/5 θα ξεκινήσουμε εργασίες στο Πηγάδι Πτελεού, (βάψιμο τοιχίου, καθαρισμός, φύτευση λουλουδιών, αποκατάσταση στα παγκάκια και ό,τι ακόμη κρίνεται απαραίτητο). Όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει εθελοντικά. Η κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη.

Όντως τη Δευτέρα ξεκίνησε μια ομάδα πολιτών, κυρίως με υλικά που προμηθεύτηκαν οι εθελοντές. Οι εργασίες συνεχίστηκαν ολόκληρη την εβδομάδα. Παγκάκια και ζαρντινιέρες βάφτηκαν, τοποθέτησαν λουλούδια, έγινε καθαρισμός της παραλίας και σημείων που είχε συγκεντρωθεί μεγάλος όγκος φερτών υλικών. Ο πρόεδρος  Τ.Κ. Πτελεού κ. Μπουκουβάλας Κωνσταντίνος δήλωσε στο «Λαό» «με τη στήριξη και συμμετοχή του τοπικού συμβουλίου, της οικογένειάς μου και πολλών νέων του χωριού κάνουμε εργασίες για τον καλλωπισμό της πλατείας και της παραλίας. Ήταν συγκινητική η ανταπόκριση στο κάλεσμά μου, ιδιαίτερα όταν καθημερινά ο αριθμός των εθελοντών αυξανόταν. Ο Πτελεός πανέμορφος αναμένει τους επισκέπτες του και φέτος το καλοκαίρι!».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το σημερινό Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Πτελεού απαρτίζεται από τους Μπουκοβάλα Κωσνταντίνο, Μάκρα Αθανάσιο, Γερογιάκομου Βασιλική, Καλλέ Χρήστο και Μαρινάκη Νικόλαο.

 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.