ΓΣΑ και Νάνης μαζί ...με φόντο τη Γ' Εθνική! - Λαός Του Αλμυρού

ΓΣΑ και Νάνης μαζί …με φόντο τη Γ’ Εθνική!

Ο Παναγιώτης Νάνης βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον Αλμυρό και είχε συνάντηση με μέλη της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του ΓΣΑ. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε ταύτιση απόψεων και έτσι, απέμενε μόνο το τυπικό μέρος της ανανέωσης συνεργασίας του που ήταν η επίσημη ανακοίνωση.


Πράγματι, το μεσημέρι της Τρίτη, ο ΓΣΑ έκανε γνωστό πως “η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Αλμυρού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο(2020 – 2021) με τον Coach Παναγιώτη Νάνη”.
Να τονίσουμε πως η κυανόλευκη ομάδα περιμένει την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ, όπως συνέβη και σε άλλες ενώσεις, ώστε να επικυρωθεί η βαθμολογία και να πανηγυρίσει την ιστορική επιτυχία της ανόδου για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία, τη Γ’ Εθνική.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου, αναφέρονται επίσης τα εξής: Μετά από μια άκρως επιτυχημένη αγωνιστικά χρονιά και με την ομάδα να φιγουράρει στην 1η θέση της Α1 ΕΣΚΑΘ για 1η φορά στην μακρόχρονη ιστορία του Συλλόγου διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο στην Γ Εθνική, με ρεκόρ νικών σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο 23 νίκες και μόλις 3 ήττες, αλλά και εκτιμώντας ταυτόχρονα το ήθος του,το ακέραιο του χαρακτήρα του αλλά κυρίως την αγάπη για αυτό που υπηρετεί η επέκταση της συνεργασίας κρίθηκε αναγκαία.
Η Δ.Ε του τμήματος αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος του Αλμυρού,που πραγματικά φέτος αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή το έργο του coach και αγκάλιασε την όλη προσπάθεια που γίνεται, εύχεται στον coach ΝάνηΝ καλή συνέχεια στο πραγματικό αξιόλογο έργο του με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση και πολλές επιτυχίες στον πάγκο του ιστορικού μας συλλόγου.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.