ΕΠΟ: Πέφτουν στο τοπικό μόνο όσες ομάδες είχαν μαθηματικά υποβιβαστεί - Λαός Του Αλμυρού

ΕΠΟ: Πέφτουν στο τοπικό μόνο όσες ομάδες είχαν μαθηματικά υποβιβαστεί

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ και του εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Μάριου Γεωργίου, παίρνοντας μία σειρά από αποφάσεις.

Σε αυτό που ενδιαφέρει το φίλαθλο κοινό της Μαγνησίας και έχει να κάνει με τη Γ’ Εθνική, αποφασίστηκε η άνοδος των 8 πρωταθλητών των ομίλων της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και ο υποβιβασμός όσων σωματείων είχαν μαθηματικά υποβιβαστεί κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της πανδημίας. Ειδικά για τον όμιλο της Κρήτης, δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα και θα ανέβουν οι πρωταθλητές και οι δευτεραθλητές των τεσσάρων (4) Ε.Π.Σ..

Σύμφωνα με αυτή την ανακοίνωση, από τον 3ο όμιλο, υποβιβάζονται μόνο Διγενής Νεοχωρίου και ΑΟ Ποταμιάς. Με άλλα λόγια, σώζονται τέσσερις ομάδες που ήταν κάτω από την ζώνη διαβάθμισης, Διαγόρας Στεφανοβικείου, Μετέωρα, Οικονόμος Τσαριτσάνης και Δίας Δίου (που ήταν στο -7 από την όγδοη θέση)…
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.