"Όλη η πόλη μία ομάδα πανηγυρίζει την ιστορική άνοδο του ΓΣΑ στη Γ Εθνική" - Λαός Του Αλμυρού

“Όλη η πόλη μία ομάδα πανηγυρίζει την ιστορική άνοδο του ΓΣΑ στη Γ Εθνική”

Ο ΓΣΑ πανηγυρίζει την άνοδο στη Γ’ Εθνική και όπως ήταν φυσιολογικό, η σημερινή ανακοίνωση της ΕΣΚΑΘ έγινε δεκτή με αισθήματα μεγάλου ενθουσιασμού. Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου αφιερώνει την επιτυχία σε όλους αυτούς τους μεγάλους πρωταγωνιστές που κατάφεραν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ του ΓΣΑ: 29/5/2020 – Γ’ Εθνική. Σήμερα είναι η μέρα οπού θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη όλων των φιλάθλων της πόλης του Αλμυρού. Σήμερα είναι πιο σημαντική μέρα από την ίδρυση του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Αλμυρού. Σήμερα η ομάδα μας πανηγυρίζει την άνοδό της στην Γ’ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία του τμήματος καλαθοσφαίρισης.
Σήμερα ήρθε το επιστέγασμα μιας προσπάθειας νέων ανθρώπων με μεράκι για το μπάσκετ, μιας παρέας νέων ανθρώπων που έχουν όλοι φορέσει την φανέλα του ιστορικού μας συλλόγου και που πραγματικά αγαπούν και θέλουν να πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται το μπάσκετ της πόλης του Αλμυρού.
Σήμερα είναι η μέρα αφιερωμένη σε όλους αυτούς τους μεγάλους πρωταγωνιστές (προπονητή και παίχτες) που κατάφεραν να κάνουν το όνειρό μας πραγματικότητα. Σήμερα πανηγυρίζουν όλοι οι πιστοί φίλαθλοι της ομάδας αλλά και οι επιχειρηματίες-χορηγοί της ομάδας που βλέπουν ότι η στήριξή τους άξιζε κι έπιασε τόπο.
Σήμερα όλη η πόλη γίνεται μία ομάδα και πανηγυρίζει την ιστορική άνοδο της ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ. Αλμυρού στην Γ Εθνική κατηγορία εν μέσω των δύσκολων καιρών που περνάμε λόγω της απρόσμενης πανδημίας..
Η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης θέλει να συγχαρεί όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας -προπονητή, παίχτες, φιλάθλους, χορηγούς- και θέλει να δηλώσει ότι η ομάδα θα είναι πιστή στο ραντεβού της με την ιστορία και την άνοδο στη Γ Εθνική.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.