Πρωτοπορεί η Δήμητρα, ακαδημία χωρίς συνδρομή
Η άνοδος της Δήμητρας Ευξεινούπολης στη Γ’ Εθνική αποτελεί ευκαιρία ώστε ο σύλλογος να αλλάξει σελίδα. Έτσι, ενώ αναμένεται ο ορισμός της Γενικής Συνέλευσης ώστε διοικητικά κι οργανωτικά να αρχίσει ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου, ανακοινώθηκε μία πρωτοποριακή και αξιέπαινη πρωτοβουλία που αφορά την ακαδημία.
Όπως έγινε γνωστό, για τη σεζόν 2020-21, δεν θα υπάρχει συνδρομή. Έτσι, οι γονείς μπορούν να εγγράψουν δωρεάν τα παιδιά τους στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, χωρίς αντίτιμο κάθε μήνα, ενώ η ομάδα θα παρέχει στους μικρούς ποδοσφαιριστές αθλητική ένδυση και δωρεάν μετακινήσεις! Επιπρόσθετα, ανακοινώθηκε πως προπονητής αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Βούλγαρης.
Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρονται: Η ιστορική άνοδος του συλλόγου μας αλλάζει πλέον τα δεδομένα και φέρνει άμεσα τεράστιες αναβαθμίσεις στα τμήματα υποδομής. Οι ακαδημίες μας μπαίνουν σε νέα εποχή. Έχοντας ως γνώμονα το μέλλον για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας,

η Α.Ε. Δήμητρα Ευξεινούπολης καλεί τους αθλητές του αύριο, να γίνουν σήμερα μέλη της αθλητικής μας οικογένειας, να γνωρίσουν τις αξίες του σεβασμού, του υγιούς συναγωνισμού και φυσικά να μάθουν κοντά μας, τα μυστικά της μπάλας!

Το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι η αγάπη για το ποδόσφαιρο… Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς, καθώς η φετινή ένταξη στις ακαδημίες περιλαμβάνει: δωρεάν εγγραφή, δωρεάν δίδακτρα (ξεχάστε τις μηνιαίες συνδρομές!!!), δωρεάν αθλητική ένδυση, δωρεάν συμμετοχή στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες των τμημάτων, δωρεάν μετακινήσεις. Οι εγγραφές ξεκινούν από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 και θα γίνονται καθημερινά, από τις 19:00 έως τις 20:30, στα γραφεία του γηπέδου Ευξεινούπολης. Υπεύθυνος Ακαδημιών: Ζαφειρίου Γιώργος (κιν. 698 350 3842) και προπονητής Ακαδημιών: Βούλγαρης Παναγιώτης (κιν. 697 735 2903)”.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.