Συνεχίζει στο Βελεστίνο ο Κώστας Σταματίου – Το νέο δ.σ. του Ρήγα Φεραίου
Στην τεχνική ηγεσία του Ρήγα Φεραίου για δεύτερη σεζόν παραμένει ο Αλμυριώτης προπονητής Κώστας Σταματίου, στον οποίον η καινούργια διοίκηση του ιστορικού συλλόγου ανανέωσε την εμπιστοσύνη της. Το έργο του 59χρονου τεχνικού κρίθηκε ιδιαίτερα πετυχημένο και έτσι, αποφασίστηκε όπως συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Θυμίζουμε ότι ο Ρήγας Φεραίος ήταν μέσα στη διεκδίκηση της πρωτιάς στην Α’ Τοπική όταν έγινε η διακοπή, ευρισκόμενος στη 2η θέση δύο βαθμούς πίσω από τη Δήμητρα και ξεκάθαρος στόχος για το 2020-21 είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του συλλόγου: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Σ. Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021 με τον έμπειρο προπονητή Κώστα Σταματίου. Ο καταξιωμένος κόουτς με μεγάλη προπονητική εμπειρία, συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο τιμόνι της ομάδας. Ευχόμαστε στον Κώστα καλή επιτυχία και είμαστε σίγουροι πως όλοι μαζί με σκληρή δουλειά και υπομονή θα οδηγήσουμε τον Ρήγα εκεί που του αρμόζει.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο
Την Παρασκευή 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η 2η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου. Η νέα διοίκηση έχει ως εξής: Κωνσταντίνος Γιάτσιος (πρόεδρος), Ιωάννης Σιουμουρέκης (αντιπρόεδρος), Αντώνης Ντόβας (γεν. γραμματέας), Ευάγγελος Περδίκης (ταμίας), Χρήστος Τρίγκας (γεν. αρχηγός), Αχιλλέας Καρασμάνογλου (έφορος). Ηλίας Βούλγαρης (μέλος-υπεύθυνος θεμάτων ΕΠΣΘ), Ιωάννης Μπαλαμώτης (μέλος), Κωνσταντίνος Ντόβας (μέλος), Χαράλαμπος Αραμπατζής (μέλος), Στέργιος Γκόμας (μέλος), Θεοφάνης Κατσίκης (μέλος).

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.