Συνεχίζει με ΚούρτογλουΑυτόν ξέρει, αυτόν εμπιστεύεται! Ο Αλέξης Κούρτογλου παραμένει στην τεχνική ηγεσία του ΓΣ Αλμυρού για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Ο Κατερινιώτης τεχνικός συμφώνησε με τη διοίκηση ώστε να καθοδηγήσει την κυανόλευκη ομάδα συνεχίζοντας το πολύ θετικό έργο που ξεκίνησε στα μέσα της περασμένης σεζόν. Ήταν μία αναμενόμενη εξέλιξη για την οποία είχαμε γράψει, ωστόσο το επίσημο μέρος της, δηλαδή η ανακοίνωση, έγινε σήμερα το απόγευμα.

Υπενθυμίζουμε ότι ανέλαβε με την έναρξη του β’ γύρου 2019-20 και στα 10 παιχνίδια που είχε την ευθύνη του ΓΣΑ, σημείωσε έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Η πορεία πρωταθλητισμού, το ωραίο ποδόσφαιρο και η αγαστή συνεργασία που είχε με τους ποδοσφαιριστές ήταν στοιχεία που κράτησαν στον Αλμυρό τον νεαρό τεχνικό που έδειξε έργο και ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε υψηλές πτήσεις στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του ΓΣΑ: Ο Πρόεδρος και η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γ.Σ.Αλμυρού βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συνέχεια της συνεργασίας μας με τον πετυχημένο προπονητή Αλέξανδρο Κούρτογλου.
Μετά την περσινή ομολογουμένως πετυχημένη πορεία της ομάδος μας δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε το νέο χτίσιμο του Γ.Σ.Αλμυρού χωρίς τον άνθρωπο που στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος οδήγησε την ομάδα μας σε πορεία πρωταθλητισμού. Τον ευχόμαστε να έχει υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.