Νέα μεγάλη διάκριση για τον σκακιστή Ζγουλέτα Ιωάννη (1ο Λύκειο Αλμυρού) - Λαός Του Αλμυρού

Νέα μεγάλη διάκριση για τον σκακιστή Ζγουλέτα Ιωάννη (1ο Λύκειο Αλμυρού)

Με τη συγκομιδή 5 μεταλλίων για την Μαγνησία (τα περισσότερα που έχει κατακτήσει ποτέ σε διοργάνωση μαθητικών αγώνων Πανελληνίου επιπέδου) ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι/Παγκύπριοι Διαδικτυακοί Ατομικοί Μαθητικοί Αγώνες Σκακιού, που διοργανώθηκαν από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, την Κυπριακή Σκακιστική Ομοσπονδία, την Novelty ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. και τον Σκακιστικό Όμιλο Λέων Candia και διεξήχθησαν 15-16/6/2020 μέσω της ψηφιακής σκακιστικής πλατφόρμας chess.com.

Στους αγώνες συμμετείχαν 600 περίπου μαθητές και μαθήτριες από Ελλάδα και Κύπρο, οι οποίοι έπαιξαν μέσα σε αυτές τις δύο μέρες σχεδόν 10.000 παρτίδες.

Σύμφωνα με την προκήρυξη των αγώνων μετάλλια απονέμονται στους 6 πρώτους ανά κατηγορία, τα οποία θα αποσταλούν ταχυδρομικά από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τη Μαγνησία πραγματοποίησαν οι μικροί ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ (George_bougas), μαθητής στο S.JOSEPH ΒΟΛΟΥ, σκακιστής της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου και ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ (antony_2010), μαθητής στο 26ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥ, σκακιστής της Ευβοϊκής Ε.Σ., οι οποίοι τερμάτισαν πρώτοι στην Γ’ και Δ’ Δημοτικού αντίστοιχα.

Φοβερή εμφάνιση και των μαθητών της Μαγνησίας στην ενιαία κατηγορία του Λυκείου, καθώς κατέκτησαν τα 3 από τα 6 μετάλλια της κατηγορίας με τους ΜΑΡΙΟ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ (mariosgrafi99) μαθητή της Β’ τάξης στο 6ο ΛΥΚΕΙΟ ΒΟΛΟΥ, σκακιστή της Σ.Ε. Βόλου, ΙΩΑΝΝΗ ΖΓΟΥΛΕΤΑ (zgouletasg) μαθητή της Β’ τάξης στο 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΜΥΡΟΥ, σκακιστή της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου και ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟ (CarriedPack520) μαθητή της Α’ τάξης στο 6ο ΛΥΚΕΙΟ ΒΟΛΟΥ, σκακιστή της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου να καταλαμβάνουν την 2η, 3η και 5η θέση αντίστοιχα.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

triantopoulos
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.