Αρνητικά όλα τα τεστ των παικτών της Ξάνθης! - Λαός Του Αλμυρού

Αρνητικά όλα τα τεστ των παικτών της Ξάνθης!

Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ για κορωνοϊό στα οποία υποβλήθησαν οι παίκτες της Ξάνθης αργά το βράδυ της Παρασκευής ευρισκόμενοι σε ξενοδοχείο της Νέας Αγχιάλου. Τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά στους ανθρώπους της ακριτικής ομάδος το απόγευμα του Σαββάτου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, θα γίνουν εκ νέου τεστ την Κυριακή και εφόσον πάλι είναι αρνητικά, θα διεξαχθεί ο αγώνας Λαμία-Ξάνθη την Δευτέρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ και το προβλεπόμενο πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ: Σε συνέχεια ενημέρωσης από την ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη, ανακοινώνεται ότι όλα τα αποτελέσματα των προβλεπόμενων ελέγχων για COVID-19, τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή σε όλους, ήταν αρνητικά. Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την Κυριακή, όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 από 30/6/2020.

Yπενθυμίζουμε ότι η αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής όταν η ομάδα είχε καταλύσει στη Ν. Αγχίαλο πριν από τον αγώνα στη Λαμία (που επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα) και έγινε γνωστό ότι παίκτης που βρίσκονταν εκτός αποστολής, είχε βρεθεί θετικός σε τεστ κορωνοϊού (το οποίο έγινε πριν την αναχώρηση από την πόλη της Θράκης). Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιοι υγειονομικοί φορείς και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έλαβε δείγματα για τεστ από τους ποδοσφαιριστές.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.