Η "ήρεμη δύναμη", τα "όμορφα μάτια" και "την μπάλα θα καρφώσει" - Λαός Του Αλμυρού

Η “ήρεμη δύναμη”, τα “όμορφα μάτια” και “την μπάλα θα καρφώσει”

Στη Β’ Εθνική θα συμμετάσχει με τα κορίτσια που ανέβασαν την ομάδα ο ΓΣ Αλμυρού. Εκτός από την Νίκη Μπάρδα που ανακοινώθηκε ως πρώτη μεταγραφή, από τους εφόρους του τμήματος βόλεϊ είχαμε τις πρώτες ανανεώσεις με νεαρές παίκτριες του συλλόγου, την “ήρεμη δύναμη” Χριστίνα Αραμπατζή, τα “όμορφα μάτια” Σοφία Αραμπατζή, την “μπάλα θα καρφώσει” Βίβιαν Τσιγάνη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
Ο Σύλλογός μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας μας με την βασική ακραία της ομάδας μας Βίβιαν Τσιγάνη (2003). Η Βίβιαν ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Γ.Σ.Α και αγωνίζεται στα τμήματα Κορασίδων και Γυναικών. Το κορίτσι που όπου και αν της ρίξεις την μπάλα θα καρφώσει!!! Ευχόμαστε στην Βίβιαν καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες.

Συνεχίζοντας τις ανανεώσεις της ομάδας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε άλλη μία παίκτρια από τις ακαδημίες μας. Χριστίνα Αραμπατζή (2004). Η πάσα μας. Η ήρεμη δύναμη!!! Το 2017-2018 είχε μπει στην Προεθνική Ομάδα Παγκορασίδων όπου συνέχισε στις 70 καλύτερες.
Αγωνίζεται σε όλα τα πρωταθλήματα της ομάδας μας. Της ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες!!!

Σοφία Αραμπατζή. Άλλη μία παίκτρια από τις ακαδημίες του Γ.Σ.Α που συνεχίζει στην ομάδα μας. Η 15χρονη Σοφία (2005) αγωνίζεται στις θέσεις ακραίας και διαγώνιας. Το 2017-2018 είχε μπει στην Προεθνική Ομάδα Παγκορασίδων. Αγωνίζεται σε όλα τα Πρωταθλήματα της ομάδας μας Παγκορασίδων, Κορασίδων, Γυναικών. Τα πιο όμορφα μάτια του ΓΣΑ είναι εδώ!!! Ευχόμαστε στην Σοφία καλή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες!!!
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.