Αξιοθέατα απερίγραπτης ομορφιάς - Ο γύρος του Παγασητικού - Λαός Του Αλμυρού

Αξιοθέατα απερίγραπτης ομορφιάς – Ο γύρος του Παγασητικού

Ο γύρος του Παγασητικού

δώρο από τα Elisabet cruises για τα παιδιά

Αξέχαστη εμπειρία – Αξιοθέατα απερίγραπτης ομορφιάς

Η κάμερα του «almyros.gr» συντρόφευσε τον ταρζάν της θάλασσας με το καραβάκι του elisabet cruises, στην κρουαζιέρα που χάρισε στα παιδιά του Δημοτικού Αμαλιάπολης και όχι μόνο.

Το ταξίδι μας ξεκίνησε από την Αμαλιάπολη, τη βασίλισσα του Παγασητικού. Όλοι θαυμάσαμε το παραθαλάσσιο χωριό μας, το οποίο έχει απαράμιλλη ομορφιά και προσφέρει πολλές και ποιοτικές υπηρεσίες στους επισκέπτες του.

Γρήγορα αφήσαμε πίσω μας την Κίκυνθο που στολίζει τον κολπίσκο της Αμαλιάπολης και ξεμακρύναμε όλοι μαζί, μια παρέα, να γνωρίσουμε τον Παγασητικό.

Περάσαμε από το Γλαρονήσι, όπου εκατοντάδες γλάροι ξεκουράζονται και …κάνουν παρέα στα λιγοστά αγριοκάτσικα του νησιού, είδαμε το Τρίκερι, τη Μηλίνα, κάναμε μπάνιο στα καταπράσινα νερά της Τζάστενης, περάσαμε από τον Αλατά και το Χόρτο, τη Μηλίνα, γευματίσαμε και περπατήσαμε στο παλιό Τρίκερι, σχεδόν «μπουκάραμε» με το πλοίο, σε μια σπηλιά όπου ξαποσταίνουν οι φώκιες, μάθαμε για τα νησάκια του κόλπου και την ιστορία τους, από τον καπετάν Κώστα, ο οποίος ακούραστα, με χαμόγελο και περηφάνια μας ξεναγούσε…

Θαυμαστό είναι το κέφι αυτών των ανθρώπων που περιστοιχίζουν τα elisabet cruises. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για τους ανθρώπους του τουρισμού. Αγαπάνε και διαφημίζουν τον τόπο, την ελληνική φιλοξενία, το κέφι που δεν μεταφράζεται, αλλά το νιώθει κάθε ξένος που θα ταξιδέψει με τα elisabet cruises.

Περισσότερα δεν θα σας πούμε. Θα σας προτρέψουμε να ζήσετε την εμπειρία της κρουαζιέρας στα elisabet cruises οι ίδιοι. Απολαύστε τις φωτογραφίες και το βίντεο, για μια.. «μικρή γεύση» από το ταξίδι μας.

Καλό, ελληνικό, καλοκαίρι!
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.