Τραπέζι Ανόδου για τους ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΛΜΥΡΟΥ - Λαός Του Αλμυρού

Τραπέζι Ανόδου για τους ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΛΜΥΡΟΥΗ διοίκηση του συλλόγου «ΤΙΤΑΝΩΝ ΑΛΜΥΡΟΥ» σε  μια κίνηση ενότητας το βράδυ της Δευτέρας  6  Ιουλίου 2020 παρέθεσε τραπέζι  στους παίκτες  του ανδρικού  τμήματος στο  Μεζεδοπωλείο-Εστιατόριο «μεζέ-μεζέ» του Στάθη Κυριάκου στον πεζόδρομο Αλμυρού. Τον ευχαριστούμε για την άψογη εξυπηρέτηση!

Σε όλη τη σεζόν οι αθλητές μας δούλεψαν σκληρά με αποτέλεσμα την άνοδο της ομάδας στην Α2 Κατηγορία της Ε.Σ.ΚΑ.Θ.  Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει  με έμπρακτο τρόπο ότι το νεαρό της ηλικίας σε συνδυασμό με την επίμονη προσπάθεια είναι σίγουρη!

Αξιοσημείωτη είναι και η είσοδος των Εφήβων μας στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι κορασίδες μας οι οποίες άφησαν άριστες εντυπώσεις συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων της ακαδημίας μας για την χρονιά που μας πέρασε ενώ η μεταβατική περίοδος για το αντρικό τμήμα θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιουλίου.

Ραντεβού τον Αύγουστο για την προετοιμασία  της  νέας χρονιάς που έρχεται και για την  υποδοχή των καινούριων αθλητών στο σύλλογό μας.

Συγχαρητήρια σε όλους! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και τα λέμε ξανά  σε λιγότερο από δυο μήνες!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου 
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.