Γιόρτασαν την άνοδο οι Τιτάνες
Η διοίκηση του συλλόγου των Τιτάνων Αλμυρού, σε μια κίνηση ενότητας το βράδυ της Δευτέρας 6 Ιουλίου 2020, παρέθεσε τραπέζι στους παίκτες του ανδρικού τμήματος στο μεζεδοπωλείο-εστιατόριο «μεζέ-μεζέ» του Στάθη Κυριάκου στον πεζόδρομο Αλμυρού. Ήταν με αφορμή την άνοδο στην Α2 Κατηγορία της ΕΣΚΑΘ. Για το σκοπό αυτό, δόθηκαν στους παίκτες τα σχετικά αναμνηστικά μπλουζάκια όπως μπορείτε να δείτε στη χαρακτηριστική φωτογραφία.

«Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει με έμπρακτο τρόπο ότι το νεαρό της ηλικίας σε συνδυασμό με την επίμονη προσπάθεια είναι σίγουρη!» αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου, ενώ εκφράζονται ευχαριστίες προς τον ιδιοκτήτη του  καταστήματος για την άψογη φιλοξενία. Εκτός όμως από το ανδρικό τμήμα που …έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία του, το εφηβικό είχε πολύ καλή πορεία που ανακόπηκε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Μαγνησίας, ενώ οι Κορασίδες συμμετείχαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα με θετικά αποτελέσματα.

Την Παρασκευή 3 Ιουλίου ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων της ακαδημίας για τη χρονιά που μας πέρασε, ενώ η μεταβατική περίοδος για το αντρικό τμήμα τελειώνει αύριο 10 Ιουλίου. Ο κόουτς Θανάσης Φλεβάρης και οι αθλητές του θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για τον Αύγουστο για την προετοιμασία της νέας περιόδου.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.