Νέο ξεκίνημα με Γ. Ακτσιαλή για τον Πύρασο
Η διοίκηση του Πυράσου έκανε γνωστή την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ακτσιαλή για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

“Εμπιστευόμαστε έναν φέρελπιν τεχνικό, φιλόδοξο, καταρτισμένο που ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία μας και με τον οποίο υπήρξε ταύτιση απόψεων για το σχεδιασμό της νέας σεζόν. Γεννηθείς το 1988, ως ποδοσφαιριστής ξεχώρισε με την παρουσία του σε κορυφαίες ομάδες του τοπικού μας ποδοσφαίρου και ως προπονητής διαθέτει αρκετή εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας του. Δούλεψε στον Άρη Μελισσατίκων (5η θέση Α’ Τοπικό), Ακρόπολη Σέσκλου (3η θέση Α’ Τοπικό) και τη σεζόν 2019-20 ήταν προπονητής της ομάδας Κ17 του ΝΠΣ Βόλος που συμμετείχε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Επίσης, έχει διατελέσει προπονητής τμημάτων υποδομής σε Σαρακηνό, ακαδημία Νίκης Βόλου, Αγ. Παρασκευή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Ακτσιαλής είναι διπλωματούχος προπονητής, πιστοποιημένος UEFA A. Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με το σύλλογό μας” αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου της Ν. Αγχιάλου.

Από την πλευρά του, ο νεαρός κόουτς επισήμανε: “Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πυράσου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, προκειμένου να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η απόφαση μου να επιστρέψω στο τοπικό ποδόσφαιρο έχει να κάνει ξεκάθαρα με την προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας όλο αυτό το διάστημα μέχρι να επέλθει η συμφωνία, την δυναμική του Πυράσου και γενικά όλη την συσπείρωση που παρατηρώ πως υπάρχει γύρω από την ομάδα. Όλη αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση με την πανδημία θα δημιουργήσει νέα δεδομένα για όλες τις ομάδες. Ο δικός μας στόχος είναι να κάνουμε και πάλι τον Πύρασο πρωταγωνιστή, πάντα σε συνδυασμό με την ανάδειξη νέων παιδιών από την περιοχή της Νέας Αγχιάλου”.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.