"Λαβράκι" από τη Λάρισα για τον ΓΣΑ - Λαός Του Αλμυρού

“Λαβράκι” από τη Λάρισα για τον ΓΣΑ

Η δεύτερη μεταγραφή για τον ΓΣΑ είναι ο 19χρονος Αλέξανδρος Χασιώτης, αθλητής από τη Λάρισα ο οποίος είναι φοιτητής στο Βόλο. Έλαμψε στο περσινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, στο 2ο όμιλο, φορώντας τη φανέλα της Σπορτς Ακαδημίας Λάρισας έχοντας 19,25 πόντους κατά μέσο όρο. Παίζει στη θέση 1 και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις συμμετέχοντας στις προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου του Αλμυρού.

Η ανακοίνωση: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την 2η μεταγραφή για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Την ομάδα μας θα ενισχύσει ο Λαρισαίος guard
Αλέξανδρος Χασιώτης. Ο Άλεξ,ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα Sports Academy Λάρισας, με ηλικία 19 χρονών και ύψος 1,85  έχει όλα εκείνα  τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένας νέος αθλητής (πάθος, δύναμη και κυρίως όρεξη για δουλειά μέσα στα παρκέ) και θα αποτελέσει  ένα πολύτιμο εργαλείο για τον coach Νάνη.
Ο Γ.Σ Αλμυρού θέλει να ευχαριστήσει θερμά την ομάδα της Sports Academy Λάρισας για την συνεργασία και την παραχώρηση του παίχτη με τη μορφή δανεισμού για την αγωνιστική χρονιά 2020-2021. Καλωσορίζουμε τον Άλεξ στο σύλλογο και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα.»
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.