Ανταγωνιστικοί οι αθλητές του ΓΣΑ - Λαός Του Αλμυρού

Ανταγωνιστικοί οι αθλητές του ΓΣΑΟι επιτυχίες που έρχονται ως επιστέγασμα της πολύ καλής δουλειάς στο τμήμα στίβου, παρά τη δύσκολη σεζόν λόγω καραντίνας, συνεχίστηκαν για τους αθλητές του ΓΣΑ. Από το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16 που έγινε πριν λίγο καιρό στη Λάρισα, τέσσερις πήραν το εισιτήριο για το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουλίου στο Εθνικό Καυτανζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης, αγωνίστηκαν ο Σταύρος Κοντοβάς στο άλμα εις ύψος, η Μαρία Πατσέα στα 2000 μέτρα με εμπόδια και η Θεοδώρα Καλομοίρη στην ακοντισμό (ένας αθλητής απ’ αυτούς που προκρίθηκαν δεν συμμετείχε στους αγώνες).

Όσον αφορά στα αποτελέσματα είχαμε: τέταρτη θέση για τον Κοντοβά με καλύτερη ατομική επίδοση 1.60, τέταρτη θέση για την Πατσέα επίσης με ατομικό ρεκόρ με 9:37.14, όγδοη θέση για την Θεοδώρα Καλομοίρη, ρίχνοντας ακόντιο στα 23.75 (τρεις βολές πάνω από τα 23μ.).

Δίπλα στους αθλητές βρέθηκαν οι προπονήτριες Χάιδω Καραπτσιά και Νικολέττα Βελάνη, οι οποίες δήλωσαν στο “Λαό”: “Ήταν η πρώτη χρονιά σε τέτοιο επίπεδο για τους συγκεκριμένους αθλητές και οι επιδόσεις τους, τούς δίνουν το κίνητρο για του χρόνου. Οι αγώνες αυτοί αποτέλεσαν δυνατό τεστ και είδαν ότι με πολλή προσπάθεια και θέληση μπορούν να ανταγωνιστούν τους αθλητές των άλλων σωματείων”.

Τέλος, να προσθέσουμε πως αυτό το Σάββατο 14 Ιουλίου, στη Λάρισα διεξάγεται το διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, στο οποίο θα συμμετάσχει με τα χρώματα του ΓΣ Αλμυρού, ο Τσιρογιάνης στο άλμα εις μήκος.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.