ΕΠΣΘ: Κύπελλο στις 4/9, πρωτάθλημα μία εβδομάδα μετά - Βγήκαν οι προκηρύξεις - Λαός Του Αλμυρού

ΕΠΣΘ: Κύπελλο στις 4/9, πρωτάθλημα μία εβδομάδα μετά – Βγήκαν οι προκηρύξειςΕκδόθηκαν από την ΕΠΣΘ οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της νέας σεζόν 2020-21. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 24 Ιουλίου και ώρα 15:00, ενώ τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 11-12 Σεπτεμβρίου.

Με 16 ομάδες η Α’ Τοπική αφού σε σχέση με πέρυσι, λείπει η πρωταθλήτρια Δήμητρα και ο ουραγός Ιάσων που είχε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα στη μέση της σεζόν, ενώ από την περσινή Β’ ανεβαίνουν τέσσερις: Αγχίαλος, Αστέρας, Μυρμηδόνες κι Αθλητικό Κολλέγιο.
Στη Β’ της περιόδου 2020-21 είναι τα υπόλοιπα 18 σωματεία, όμως σίγουρα ο αριθμός θα διαφοροποιηθεί αφού κάποια εξ αυτών ίσως δεν “κατέβουν” ή κάποια άλλα εμφανιστούν όπως θα γίνει με την ακαδημία της Αγίας Άννας και τις Μικροθήβες. Ανάλογα τον τελικό αριθμό των ομάδων θα συγκροτηθεί ένας ή δύο όμιλοι. Στην προκήρυξη υπάρχει πρόβλεψη για δημιουργία τριών κατηγοριών ξανά το 2021-22

Για το Κύπελλο ΕΠΣΘ, στους αγώνες μετέχουν υποχρεωτικά οι ομάδες της Γ’ Εθνικής καθώς και οι ομάδες της Α’ και Β’ κατηγορίας ΕΠΣΘ. Η συμμετοχή των ερασιτεχνικών ομάδων σωματείων που ίδρυσαν ΠΑΕ είναι προαιρετική. β. Τα σωματεία που έχουν υποχρέωση ή δυνατότητα συμμετοχής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, οφείλουν να υποβάλουν μέχρι 24/7/2020 και ώρα 21:00 δήλωση συμμετοχής στην Ε.Π.Σ.Θ. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 4 Σεπτεμβρίου.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.