Πύρασος: Μεταγραφή και πρώτη συγκέντρωση
Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Πύρασος είχε την πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας διοίκησης, προπονητή και ποδοσφαιριστών, ενώ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του επιθετικού Χρήστου Δαμάσκου, παλιού γνώριμου ποδοσφαιριστή με θητεία για τεσσεράμισι χρόνια με την κυανόλευκη φανέλα.

Στην πρώτη συγκέντρωση, ο Γιάννης Μόσδρομος, μαζί με όλα τα μέλη του συμβουλίου, υποδέχθηκε παλιούς και νέους αθλητές. Στην ομιλία του ζήτησε απ’ όλους τη μέγιστη προσπάθεια ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδος. “Ο Πύρασος πριν λίγα χρόνια είχε πάρει το “βραβείο” μιας από τις πιο οργανωμένες ομάδες. Αυτό θέλουμε να κατακτήσουμε ξανά και ήδη στο γήπεδο έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων. Η διοίκηση θα είναι δίπλα σας και θα σας παρέχει ό,τι χρειάζεστε. Εμείς θέλουμε να μας ανταποδώσετε την εμπιστοσύνη με την παρουσία σας στο γήπεδο. Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε τη νέα σεζόν. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή αρχή την Δευτέρα στην προετοιμασία” είπε μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος του Πυράσου. 

Από την πλευρά του, ο προπονητής Γιάννης Ακτσιαλής ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές συνέπεια και πειθαρχεία, να βρουν το κίνητρο ώστε να βελτιωθούν ατομικά και να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο”. Αμέσως μετά, άπατες μετέβησαν στην καφετέρια του Λάμπρου Κολώνη για συζήτηση σε πιο χαλαρούς ρυθμούς….

Επιστροφή Δαμάσκου: “Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει ακόμη μία μεταγραφή, αυτή του 25χρονου Χρήστου Δαμάσκου, ενός ποδοσφαιριστή που μεγάλωσε και βοήθησε σημαντικά την ομάδα μας σε περιόδους επιτυχιών, αγαπητού στο φίλαθλο κόσμο της Νέας Αγχιάλου. Εκτιμούμε την αγωνιστική αξία και τον χαρακτήρα του Χρήστου και θεωρούμε σημαντική την επιστροφή του στην ομάδα της περιόδου 2020-21, ενώ ο ίδιος γνωρίζει τις απαιτήσεις του συλλόγου και το dna πρωταθλητισμού που έχει ο Πύρασος.
Ήρθε στον Πύρασο τον Ιανουάριο του 2014, κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο ΕΠΣΘ, έπαιξε τη διετία της Γ’ Εθνικής μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Συνολικά τεσσεράμισι χρόνια. Μετά έπαιξε σε Ηρακλή Βόλου, Σαρακηνό και το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης την περασμένη σεζόν”.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.