Αχίλλειο: Μια του κλέφτη… δυο του κλέφτη και τον πιάσανεΤσακωτούς έκανε δυο κλέφτες, ένα ζευγάρι στο Αχίλλειο, όταν κατά την επιστροφή τους από το μπάνιο τους στη θάλασσα, τους βρήκαν στην οικία τους το Σάββατο το μεσημέρι.

Οι δυο κλέφτες, ετράπησαν σε φυγή, ο ένας από την μπαλκονόπορτα και ο άλλος από την κύρια είσοδο της οικίας. Ενώ η ιδιοκτήτρια ενημέρωνε την αστυνομία, ο 38χρονος ιδιοκτήτης, “πήρε στο κυνήγι” τον ένα κλεφτη και τον ακολούθησε για πολύ ώρα, περίπου μέχρι να καταφθάσουν οι αστυνομικοί από το Α.Τ. Αλμυρού.

Δεν στάθηκε όμως τυχερός, γιατί ενώ για λίγα λεπτά διέφυγε της σύλληψης, αργότερα το απόγευμα περίπου στις 20:00 “έπεσε πάνω” στον ιδιοκτήτη σε πλατεία του Αχιλλείου, ο οποίος τον αναγνώρισε και διακριτικά κάλεσε εκ νέου την αστυνομία. Στις 21:45 έγινε η σύλληψη, από τους αστυνομικούς, οι οποίοι διεπίστωσαν ότι ο 18χρονος συλληφθείς είχε απασχολήσει και παλαιότερα τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η σήμανση συνέλεξε στοιχεία και οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού συνεχίζουν να αναζητούν το συνεργό του 18χρονου.

Οι κλέφτες φαίνεται πως μπήκαν από αφύλακτη ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στην οικία, ενώ δεν πρόλαβαν να αφαιρέσουν κάποιο αντικείμενο από το σπίτι.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.