Επέστρεψε σπίτι του ο Παπαδόπουλος - Λαός Του Αλμυρού

Επέστρεψε σπίτι του ο Παπαδόπουλος

Επέστρεψε σπίτι του ο Θανάσης Παπαδόπουλος! Ο επιθετικός με τη μοναδική ευχέρεια στο σκοράρισμα, γυρνάει στον Πρωτεσίλαο για τέταρτη θητεία! Αποτελεί τη δεύτερη ηχηρή μεταγραφή για τους “κυανόλευκους” μετά την προσθήκη του Νίκου Βουραζέρη στην άμυνα.
Με θητεία άλλες τρεις φορές στην ομάδα του χωριού του, αλλά και σε ΓΣΑ, Αίαντα, Δήμητρα, ο Παπαδόπουλος έχει αναδειχθεί τρεις φορές αρχισκόρερ στην Α’ ΕΠΣΘ και είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά για τον Πρωτεσίλαο. Θα συνθέσει εξαιρετικό επιθετικό δίδυμο με τον Βαλωτή με τον οποίον αλληλοσυμπληρώνονται: δυνατός, με πλάτη στην εστία ο Βολιώτης φορ, γρήγορος, “εκτελεστής” στον κενό χώρο ο Φτελιανός. Είχαν συνυπάρξει το 2017-18 όταν ο Παπαδόπουλος είχε βγει τότε πρώτος σκόρερ στο τοπικό πρωτάθλημα. Πέρυσι ήταν πρωταθλητής με την Δήμητρα.

Η ανακοίνωση: Όπως λέει και ο λαός… “ο δολοφόνος πάντα γυρίζει στο τόπο του εγκλήματος”. Κι όταν είσαι μακρυά από την “οικογένεια” σου και το “σπίτι” σου, κάποια στιγμή θα επιστρέψεις… Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα το δικό μας παιδί να γυρίσει στην οικογένεια του. Ο λόγος φυσικά για τον Killer του Τοπικού Θανάση Παπαδόπουλο. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή και υγιή ποδοσφαιρική χρονιά.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.