Φωτορεπορτάζ από τον Αγιασμό και την πρώτη προπόνηση του Πρωτεσίλαου Πτελεού - Λαός Του Αλμυρού

Φωτορεπορτάζ από τον Αγιασμό και την πρώτη προπόνηση του Πρωτεσίλαου Πτελεού

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό και την πρώτη προπόνηση ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου η προετοιμασία του φιλόδοξου Πρωτεσίλαου για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η διοίκηση υποδέχθηκε τον προπονητή Δημήτρη Κόφφα, παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο του Πτελεού. Ο παπα-Σταύρος τέλεσε τον Αγιασμό, ενώ το “παρών” έδωσαν, μεταξύ των άλλων, ο Αντιδήμαρχος Αλμυρού Ενοτήτων Σούρπης-Πτελεού Γεώργιος Γουργιώτης και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Πτελεού, Κώστας Μπουκοβάλας ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα και δήλωσε πρόθυμος για κάθε δυνατή βοήθεια προς το σύλλογο.

Ο πρόεδρος του Πρωτεσίλαου, Γεώργιος Γερογιάκομος καλωσόρισε τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα, τον ντόπιο Θανάση Παπαδόπουλο που επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του και τον έμπειρο, αξιόλογο αμυντικό Νίκο Βουραζέρη, λέγοντας ότι η ομάδα βασίζεται στον περσινό κορμό, έχει εμπιστοσύνη στη δουλειά του προπονητή και μυστικό για την καλή πορεία είναι το οικογενειακό κλίμα.

Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να συνεχίσουν με βάση την περσινή πολύ καλή πορεία που ολοκληρώθηκε με την 5η θέση όταν πρόωρα το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε. Στόχος φέτος είναι ένα βήμα παραπάνω, ένα πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα και η σεζόν ξεκίνησε με μεγάλη αισιοδοξία απ’ όλους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο σημερινό Αγιασμό παρόντα ήταν επίσης τα παιδιά της ακαδημίας, ενώ οι Βαγγέλης Παπαλεξόπουλος, Διονύσης Χανής προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα.

Δείτε παρακάτω το φωτορεπορτάζ της πρώτης συγκέντρωσης όπως το κατέγραψε ο “Λαός του Αλμυρού”, ενώ αύριο Τρίτη θα δημοσιεύουμε βίντεο με δηλώσεις του προέδρου, του προπονητή και ποδοσφαιριστών.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.