Σήμερα η δεύτερη παράσταση για τη Βασιλική – Θα είμαστε εκεί για το σκοπό… είτε αστράψει-είτε βρέξει
«Στη ζωή υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων. Οι αισιόδοξοι και οι απαισιόδοξοι. Οι απαισιόδοξοι έχουν συνήθως δίκιο. Αν όμως η ανθρωπότητα έφτασε ως εδώ, αυτό το οφείλει στους αισιόδοξους.» (Καρλ Πόπερ.)

Το παραπάνω μας θυμίζει ο Γ. Τσιντσίνης στο Δελτίο του αυτή την εβδομάδα. Κάπως έτσι, παρά τις προγνώσεις καιρού, οι «Σκηνοπαίκτες» έστησαν τα σκηνικά τους και τις καρέκλες τους, φόρεσαν το χαμόγελό τους και έστησαν την κάλπη τους για τη Βασιλική.

Σ’ αυτό το κάλεσμα, σ’ αυτή την προετοιμασία, ανταποκρίθηκαν πολλοί συμπολίτες μας.

Δυστυχώς όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, στα πρώτα λεπτά της παράστασης, ο καιρός μας έκανε μια τρίλεπτη βροχούλα, η οποία σταμάτησε την παράσταση.

Δεν πειράζει όμως…  ο σκοπός επετεύχθη.

Σήμερα Πέμπτη, στις 21:30, στήνουμε και πάλι όλα από την αρχή, φοράμε το χαμόγελό μας και είτε είναι εφικτό να γίνει η παράσταση είτε όχι, η κάλπη για την Αγγελική θα βρίσκεται και πάλι στο πολιτιστικό Κέντρο Ευξεινούπολης.

Θυμίζουμε ότι η οικογένεια της Βασιλικής θα παραστεί στην σημερινή εκδήλωση.

Ευελπιστούμε να μας κάνει ο καιρός την χάρη και να απολαύσουμε τους «Σκηνοπαίκτες» στην σπαρταριστή κωμωδία που ετοίμασαν για εμάς.

Η θεατρική ομάδα ανάρτησε σχετικά, το παραπάνω κείμενο, με το σατυρικό βιντεάκι:

Σας ευχαριστούμε όλους που γεμίσατε το πάρκο της Ευξεινούπολης, ενισχύσατε τον καλό μας σκοπό και χειροκροτήσατε την προσπάθειά μας! Η παράσταση μπορεί να μην ολοκληρώθηκε λόγω βροχής, αλλά ο σκοπός επετεύχθη! Σας περιμένουμε αύριο, Πέμπτη 06 Αυγούστου 2020, στις 21:30! Να ηρεμήσουμε και την κυρά Βάσω!!!
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.