Όμιλος-έκπληξη για ΓΣΑ και Δήμητρα!
Την Τετάρτη 19 Αυγούστου θα διεξαχθεί η επίσημη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, κατά την οποία θα ανακοινωθούν οι όμιλοι της Γ΄ Εθνικής, περιόδου 2020-2021, οι οποίοι αναμένεται να είναι 10 στον αριθμό και όχι 8, όπως συνέβη πέρυσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evrytaniasports, ο όμιλος των ομάδων της ΕΠΣΘ θα έχει διαφοροποιήσεις και εκπλήξεις!!! Χωρίζονται οι ομάδες της περιφέρειας Θεσσαλίας. Έτσι, οι σύλλογοι της Λάρισας και της Καρδίτσας πάνε …προς τα πάνω με αυτές από Πιερία, Κοζάνη, Κιλκίς, Φλώρινα.

Σε αυτό που ενδιαφέρει Αλμυρό και Δήμητρα (αλλά και Θησέα, Διαγόρα), φημολογείται πως η εισήγηση της ΕΠΟ θα είναι για όμιλο 12 ή 14 ομάδων που θα περιλαμβάνει τις ΕΠΣ Θεσσαλίας (4 ομάδες), ΕΠΣ Τρικάλων (δύο ομάδες), ΕΠΣ Φθιώτιδας (Αταλάντη, Οπούντιος Μαρτίνου), ΕΠΣ Βοιωτίας (Ύπατο, Αμβρυσσέας Διστόμου), ΕΠΣ Ευρυτανίας (Βελούχι). Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία των ομάδων της ΕΠΣ Εύβοιας (Νέα Αρτάκη, Ηρακλής Ψαχνών) και της ΕΠΣ Φωκίδας (Φωκικός). Σε κάθε όμιλο αναμένεται να τοποθετηθούν 12-14 ομάδες, ενώ λέγεται ότι από κάθε όμιλο, θα πέφτουν οι πέντε τελευταίοι.

Τετάρτη…. κοντή γιορτή για να μάθουμε τα τελικά σχέδια της ΕΠΟ…

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.