Συνεργασία της Ζέττας Μακρή με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΜαγνησίαςΣυνάντηση και εκτενή συνεργασία με τον διευθυντή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας κ. Γεώργιο Πολύζο, είχε, σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου η πρόεδρος της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή. Στην πραγματοποιηθείσα συνάντηση εκτός του διευθυντή παρευρέθηκαν η προϊστάμενη εκπαιδευτικών θεμάτων κ. Μαλαμίτσα και ο προϊστάμενος διοικητικού προσωπικού κ. Σκούρας.

Ο κ. Πολύζος παρουσίασε αναλυτικά και εμπεριστατωμένα στη βουλευτή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συνολικά η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και πρότεινε ενδεικτικά κάποιους πιθανούς τρόπους επίλυσής του. Παράλληλα, ανέφερε τον αριθμό των κενών θέσεων εκπαιδευτικών που υπάρχουν στη Μαγνησία, υπογραμμίζοντας πως ελπίζει και φέτος να καλυφθούν εγκαίρως όπως συνέβη και την προηγούμενη χρονιά από το Υπουργείο Παιδείας και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Διαπιστώθηκε επίσης, η διάθεση και η βούληση των εκπαιδευτικών να συμβάλλουν έμπρακτα, στην τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων και κανόνων ασφαλείας που θα προταθούν από τους ειδικούς  ενώ, δεδομένη θεωρείται, η συνεργασία, των εκπαιδευτικών με τους γονείς αλλά και τους μαθητές, ώστε οι τελευταίοι να επιστρέψουν στα θρανία με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για τους ίδιους και τους οικείους τους.

Η κ. Μακρή, μετά το τέλος, της συνεργασίας, συνεχάρη τον κ. Πολύζο για την ανανέωση της θητείας του, ως διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νομού δηλώνοντας χαρακτηριστικά την πλήρη εμπιστοσύνη της στην επάρκεια, τις γνώσεις και την ικανότητά του να δίνει αποτελεσματικές και ουσιαστικές λύσεις στα εκπαιδευτικά προβλήματα που ανακύπτουν.

Τέλος, εξέφρασε τη διάθεσή της να μεταφέρει στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας όλα τα κρίσιμα θέματα της αρμοδιότητάς του, ενώ, δεσμεύθηκε να δοθεί συνέχεια στην εξαιρετική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί και να προωθήσει με όλες τις κοινοβουλευτικές της δυνάμεις τα προβλήματα που απασχολούν τη Μαγνησία θέτοντας ως προτεραιότητα, την παροχή υψηλού επιπέδου μορφωτικών και εκπαιδευτικών  υπηρεσιών, του δημόσιου σχολείου προς τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.