Στην αφετηρία της νέας σεζόν οι Τιτάνες Αλμυρού
Με 21 αθλητές ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 24/8 η προετοιμασία των Τιτάνων Αλμυρού ενόψει της πρώτης παρουσίας του συλλόγου στην Α2 Κατηγορία της ΕΣΚΑΘ. Ο Θανάσης Φλεβάρης παραμένει στην τεχνική ηγεσία των “ερυθρόλευκων” που έχουν αρκετά νέα πρόσωπα. Προωθήθηκαν στην ανδρική ομάδα παιδιά από το παιδικό κι εφηβικό τμήμα, ενώ μεταγραφές είναι οι Τσιάντος, Κουρκούμπας, Κωτούλας, Λωρίτης και Χατζής (οι τέσσερις πρώτοι από την Δήμητρα και ο τελευταίος από τον ΓΣΑ). Ο γκαρντ Νίκος Λωρίτης είναι η τελευταία χρονικά προσθήκη στο ρόστερ των Τιτάνων.

Στην φωτογραφία απεικονίζονται οι αθλητές (πάνω) Πέτρος Μπιρμπίλης, Γιώργος Βουλτσίδης, Δημήτρης Βαλαμουτόπουλος, Παντελής Καραγεωργόπουλος, Κίμης Χρυσόπουλος, Χρήστος Τσαουσάι, Παύλος Κοσμίδης, Βασίλης Κακλιάς, Οδυσσέας Χατζής, Στάθης Βανικιώτης, Δημήτρης Κολοκυθάς, Χρήστος Τσιάντος, (κάτω) οι Γρηγόρης Αλεξάνδρου, Γιώργος Νάνος, Γιάννης Ζγουλέτας, Αχιλλέας Τέντας, Γιώργος Κοντοστάθης, Αποστόλης Κωτούλας, Γιάννης Μπούντης, Νίκος Λωρίτης, Γιώργος Κουρκούμπας.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου στη Λάρισα και η πρεμιέρα των αγώνων της Α2 Κατηγορίας στις 10 Οκτωβρίου. Οι Τιτάνες, νεοφώτιστοι στον Α’ όμιλο, θα αντιμετωπίσουν Σπάρτακο, Σπορτ Ακαδημία, Ερμή Αγιάς, Νέους Αθλητές, Ίκαρο, Τύρναβο από το νομό Λάρισας και Ιωλκία, Σκιάθο, BC Volos, Κένταυρο Ζαγοράς από την Μαγνησία.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.