Δώρισαν τα χρήματα της εκδρομής τους στη μικρή Βασιλική
Οι μαθητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης έδειξαν την ευαισθησία τους και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο για άλλη μια φορά. Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2019-2020 οργάνωσαν διάφορες δράσεις και εξέδωσαν ημερολόγια με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα για τις εκπαιδευτικές τους εκδρομές, οι οποίες λόγω του κορωνοϊού δεν πραγματοποιήθηκαν.

Το σημαντικό ποσό χρημάτων που συγκεντρώθηκε, στο άκουσμα της περιπέτειας  της μικρής Βασιλικής, οι μαθητές  αποφάσισαν να το δωρίσουν για να βοηθήσουν στη σύντομη ανάρρωσή της. Την Πέμπτη 27/8/2020  ο Πρόεδρος του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου Γιαννούχος Χρήστος και το μέλος Καραγκούνης Κωνσταντίνος,  με την παρουσία της Διευθύντριας Σταυραντώνη Μαρίας παρέδωσαν σε φιλικό πρόσωπο της οικογένειας τα χρήματα με τις καλύτερες ευχές όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας του Γυμνασίου Ευξεινούπολης. Συνομίλησαν με τη μικρή Βασιλική με βιντεοκλήση και της ευχήθηκαν καλή ανάρρωση.

Οι εκπαιδευτικοί και η Διευθύντρια του Γυμνασίου Ευξεινούπολης αισθάνονται υπερήφανοι για τους μαθητές που διαπαιδαγωγούν και παραδίδουν στην κοινωνία και τους συγχαίρουν για το ήθος και την πρωτοβουλία τους.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.