Τίμησαν τη μνήμη του Αποστόλη Πλασταρά – Εικόνες από το τουρνουά στο Αχίλλειο
Παλαίμαχοι ΓΣΑ, Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας και Αχιλλέας Αχιλλείου τίμησαν τη μνήμη του Αποστόλη Πλασταρά, παίζοντας στο 5ο τουρνουά που φέρει το όνομα του αδικοχαμένου σπουδαίου ποδοσφαιριστή.

Οι αναμετρήσεις διεξήχθησαν στο γήπεδο Αχιλλείου το απόγευμα της Πέμπτης 27 Αυγούστου και ήταν διάρκειας 35 λεπτών με τα εξής αποτελέσματα: Αχιλλέας-Επίλεκτοι Παλαίμαχοι 0-0, Παλαίμαχοι ΓΣΑ-Επίλεκτοι  Παλ. 1-3, Παλ. ΓΣΑ-Αχιλλέας 3-4.

Μετά τους αγώνες, ακολούθησε δείπνο στην ταβέρνα “Αχίλλειο” της οικογένειας Πλασταρά. Εκεί, ο Απόστολος Καραδήμος μίλησε για τον ξάδερφό του που έφυγε από τη ζωή πριν πέντε χρόνια και παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στην οικογένειά του και στους φιλοξενούμενους Επίλεκτους παλαίμαχους.

Για τον Αχιλλέα Αχιλλείου έπαιξαν οι: Μπιζάτης, Καραγιάννης, Φλόρι, Μόσχος, Στεργίου, Τσεκούρας, Ζάρρας, Κραβαρίτης, Καρίμαλης, Νιφορόπουλος, Ευαγγελίου, Βαζούρας, Λόρι, Κωστόπουλος.

Για τους Παλαίμαχους του ΓΣ Αλμυρού οι Κορδίστας, Παπανάτσιος, Τουραλιάς, Καραδήμος, Αράπης, Αυγουλάς, Κουτσογιάννης, Φωτιάδης, Γκόβαρης, Αϊβαλιώτης, Κωτούλας, ο μεγάλος Σάκης Κωστούλας και ο νυν προπονητής του Αχιλλέα, Κώστας Στέκας.

Τέλος, για τους Επίλεκτους Παλαίμαχους Θεσσαλίας, με προπονητή τον κο Αραβανόπουλο, αγωνίστηκαν οι Σαραφίδης, Γκίμας, Μουσιάρης, Κουλαξής, Αλιάτης, Τσιότσιος, Τόλιας, Καραΐσκος, Νάκας, Μαλανδρίνος, Αναδιώτης, Στέκας, Κοοντογεωργίου, Κορτέσης, Ζαμπίτογλου, Ντούρας, Νησαρούλης.
Διαιτητής των αγώνων ο Λάμπρος Πέτρου, ο οποίος είναι εν ενεργεία. Έλκει την καταγωγή του από τον Πτελεό, σφύριζε στην ΕΠΣ Πιερίας και από φέτος πήρε μεταγραφή στην ΕΠΣΘ.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.