Αλμυρός: Σύλληψη και πρόστιμα στον αγώνα Νίκη-ΑΕΛ
Σε μία σύλληψη για κατοχή πυρσού και κροτίδων και οκτώ βεβαιώσεις προστίμου για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης προχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού.

Συγκεκριμένα, στις 18:30 άρχισε η φιλική αναμέτρηση μεταξύ Νίκης Βόλου και ΑΕ Λάρισας που διεξήχθη στο στάδιο Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος». Ο αγώνας βρίσκονταν σε εξέλιξη όταν περίπου στις 19:00, Αστυνομικοί αντελήφθησαν μερίδα οπαδών της Νίκης Βόλου να επιχειρεί να γράψει συνθήματα στον εξωτερικό περίβολο του σταδίου. Οι περισσότεροι απομακρύνθηκαν, ωστόσο  συνελήφθη ένας εξ αυτών, 21 ετών αλλοδαπός, διότι στο τσαντάκι που είχε στην κατοχή του, βρέθηκαν ένας ναυτικός πυρσός και επτά κροτίδες.

Προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης πηδώντας πάνω από το μπροστινό τμήμα του περιπολικού, προκαλώντας φθορές σε αυτό.

Επίσης, κάποιοι από τους οπαδούς της Νίκης Βόλου εισήλθαν στο χώρο του σταδίου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα (παρά το γεγονός ότι ήταν «κεκλεισμένων των θυρών» λόγω των μέτρων προστασίας του κορωνοϊού).

Όταν έληξε η ποδοσφαιρική συνάντηση, Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας που κλήθηκαν στο σημείο, ακινητοποίησαν οκτώ άτομα και τους επέβαλαν το πρόστιμο των 150 ευρώ που προβλέπεται για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.