Ήττα για τον Αλμυρό στην Αγριά - Λαός Του Αλμυρού

Ήττα για τον Αλμυρό στην Αγριά

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Αγριάς, ο Θησέας επικράτησε 2-0 του Αλμυρού με τέρματα των Ζαχαράκη, Χατζησταμάτη στο 65ο και 80ό λεπτό αντιστοίχως. Και τα δύο με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής. Ο Αλέξης Κούρτογλου είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας και όσα δουλεύει με τους παίκτες του στις προπονήσεις κόντρα σε δυνατό αντίπαλο.

Για τον ΓΣ Αλμυρού, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Φλίγκος, στην άμυνα δεξιά ο Λάμπος, αριστερά ο Κουκουτής και στόπερ οι Κόκκας, Κυριάκος. Σε ρόλο ανασταλτικού χαφ ο Πότσι, πιο μπροστά οι Πρ. Κουτσούκης, Τσάτσος και επιθετική τριάδα οι Κοντοβάς, Καραλούκης, Βαγενάς. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Δ. Γκάμπας, Γ. Κουτσούκης και Καραγεωργόπουλος.
Για τον Θησέα αγωνίστηκαν οι Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Βαν ντε Γουίχε, Ρακής, Γκάγκας, Τσιανάκας, Βουρδάκης, Χατζησταμάτης, Βλάχος, Οικονόμου, Δουλάς και στο β΄μέρος χρησιμοποιήθηκαν οι Ζαχαράκης, Σιγαλάκος, Λίτσος, Κωστής, Δημητριάδης, Κωστούλας, Μπόρας.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.