ΓΣΑ: Φεύγει ο Τσάτσος, έρχεται ο Βαταμίδης
Ο Σωτήρης Τσάτσος αποτελεί παρελθόν από τον ΓΣ Αλμυρού, ενώ η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές και στην ουσία έχει “κλείσει” τον 23χρονο Σταύρο Βαταμίδη ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Ο Τσάτσος ήταν η πρώτη μεταγραφή που ανακοινώθηκε από την αλμυριώτικη ομάδα, ωστόσο δεν μακροημέρευσε. Δεν ήταν κακός παίκτης. Άλλωστε πώς θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι τέτοιο με την εμπειρία και την καριέρα που κουβαλάει…  ωστόσο η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε.

Mιλώντας στο “Λαό”, ο Σωτήρης Τσάτσος θέλησε να κάνει την ακόλουθη δήλωση: “Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό τιμ και τους συμπαίκτες μου για τη συνεργασία, ζήτησα να αποχωρήσω από την ομάδα για προσωπικούς λόγους”.

Την Δευτέρα αναμένεται στον Αλμυρό ο Βαταμίδης. Πρόκειται για 23χρονο μέσο με καταγωγή από τον Έβρο ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Κιλκισιακό. Έχει περάσει από αρκετούς συλλόγους αφού έχει φορέσει τη φανέλα των Φοίνικα Αγ. Μαρίνας Χρυσοχούς-ομάδα Β’ Εθνικής της Κύπρου, ΕΝΑΔ Κύπρου, Παύλου Μελά, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Αιγινιακού, Αγροτικού Αστέρα, Αετού Ορφανού, Ολυμπιακού Κυμίνων, Αναγέννησης Καρδίτσας.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.