Χωρίς προβλήματα ο ΓΣΑ
Χωρίς προβλήματα, όπως αναμένονταν, ο ΓΣΑ πέρασε στην επόμενη φάση. Στο σημερινό πρωινό παιχνίδι στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου Νηλείας, επιβλήθηκε 4-1 του Ανθίμου Γαζή σε ματς που δεν αντέχει σε κριτική μιας και η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη (ομάδα Β’ Τοπικού η γηπεδούχος, Γ΄Εθνικής η άλλη). Δύο γκολ σημείωσε ο Βαγενάς, το πρώτο στο 20ό λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ (0-1 το ημίχρονο) και το δεύτερο στο 48ο σε τετ-α-τετ από πάσα του Γκάμπα.

Τα άλλα δύο τέρματα πέτυχε ο νεαρός Αλμυριώτης Νίκος Καραγεωργόπουλος, με κοντινή προβολή στο 55’ από πάσα του Βαγενά και στο 65’ από πάσα του Γκάμπα. Ο Άνθιμος Γαζής είχε μειώσει σε 1-3 στο 56’ με τον Κίτσα. Δοκάρι ο Γιάννης Κουτσούκης στο δεύτερο ημίχρονο και πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους «κυανόλευκους» που ξεκίνησαν τη διοργάνωση με εύκολο ματς και στη φάση των “16” θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Σαρακηνό (δεν έχει οριστεί ημερομηνία ακόμη).

Άνθιμος Γαζής: Σεραφίδης, Σιαμουρδάνης, Βούλγαρης, Μυλωνάς (59’ Κουλάκογλου), Κωστάκης, Παναγιωτάκης, Τριχόπουλος, Πασάς (65’ Μπρισπμπέος), Ν. Δημόπουλος (67’ Δανιλόπουλος), Κατσαρός, Αρμάγος (46’ Κίτσας).
ΓΣ Αλμυρού: Φλίγκος, Λάμπος,. Κουκουτής, Κόκκας, Κυριάκος, Πότσι, Καναβός (1’ λ.τρ. Γ. Κουτσούκης), Δ. Γκάμπας, Κοντοβάς (40’ λ.τρ. Χριστοδουλόπουλος), Βαγενάς, Καραγεωργόπουλος.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.