Εύκολα ο Πύρασος στα Καλά Νερά
Ευχάριστο απόγευμα για τον Πύρασο στο γήπεδο των Καλών Νερών που θα χρησιμοποιεί φέτος ως έδρα η τοπική ΑΕ 2002. Οι “κυανόλευκοι” του Γιάννη Ακτσιαλή σε ματς που ήταν επιθετικός μονόλογος για αυτούς, επικράτησαν εύκολα με σκορ 0-3. Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 6ο λεπτό με κεφαλιά του Παπαδόπουλου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μυργιώτη και το δεύτερο στο 25ο όταν σε γύρισμα του Μιχολίτση, ο Βεργοζήσης στο βηματισμό, βρήκε άθελά του την μπάλα σημειώνοντας αυτογκόλ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 62′ με σουτ του Καραγιώργου ύστερα από κάθετη πάσα του Μυργιώτη. Ο Αγχιαλίτης επιθετικός λίγο αργότερα είχε κεφαλιά στο δοκάρι, ενώ για τον Πύρασο, που είχε πολύ καλή απόδοση, χάθηκε σωρεία ευκαιριών, στο α’ μέρος κυρίως με τους Μιχολίτση, Καραγιώργο και στο β’ με τους Θεοδωρόπουλο, Καραδήμα και Ζιώγα.
Από τον Πύρασο η νίκη αφιερώθηκε στο μέλος της διοίκησης Ευάγγελο Παπαϊωάννου που θα συνεχίσει να παρακολουθεί την ομάδα από τις ΗΠΑ όπου θα βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους!

ΑΕ 2002: Μητράκος, Μ. Γαλάνης (65′ Σκουριάς), Σφέτσιος, Σταθόπουλος (80′ Δίμτσας), Βέργος, Βεργοζήσης, Κούρτι, Κόρδας, Καλαϊτζίδης, Στουμποβίκος, Κουλοχέρης (46′ Παρίσης).
Πύρασος: Τσιλίγκος, Μερμίγγης (75′ Ζητούδης), Παπαδόπουλος, Χάνος, Αλμασίδης, Τσάμης, Κατής (75′ Παπαδογιώργος), Μυργιώτης (65′ Ζιώγας), Μιχολίτσης (35′ λ.τρ. Θεοδωρόπουλος), Τζίκας (65′ Καραδήμας), Καραγιώργος.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.