Η απονομή κυπέλλου-μεταλλίων στην πρωταθλήτρια Δήμητρα (φωτογραφίες-βίντεο) - Λαός Του Αλμυρού

Η απονομή κυπέλλου-μεταλλίων στην πρωταθλήτρια Δήμητρα (φωτογραφίες-βίντεο)Πριν το σημερινό φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας, έγινε η απονομή Κυπέλλου και μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα Α’ ΕΠΣΘ της Δήμητρας για τη σεζόν 2019-2020. Στους ποδοσφαιριστές έδωσαν τα μετάλλια ο πρώτος πρόεδρος του συλλόγου και ιδρυτής Αναστάσιος Ιωακειμίδης και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των πρώτων ετών Πέτρος Χατζηγεωργίου, Ντίνος Γοδινόπουλος, ενώ το τρόπαιο σήκωσαν στον αέρα μαζί οι τρεις αρχηγοί, Πέτρος Θωμαΐδης, Δημήτρης Στεφανής και Νίκος Βούλγαρης.

Στο δυνατό φιλικό για την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά, η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε με 0-2 χάρη σε τέρματα του Χασομέρη με πλασέ στο 5ο λεπτό (ύστερα από κάθετη του Τζέκου) και προβολή του Τσιρογιάννη στο 53ο (ύστερα από σέντρα του Χασομέρη).

Δήμητρα: Σταυράκης (77’ Τίτας), Φαράντος, Στεργιόπουλος (77’ Στεργίου), Καρράς, Στεφανής, Θωμαΐδης (70’ Λάζογλου), Κρανάς, Δημητρίου, Φουρκιώτης, Βούλγαρης (70’ Τετριμίδας), Κλουκουτάρας (75’ Μπένος).
Αναγέννηση: Τσάμης, Μπακρατσάς, Εκίζογλου, Αρχοντής, Κουτρομάνος, Νίκιτς, Μπιτέλης, Λώττας, Χασομέρης, Ξέρρας, Τζέκος. Έπαιξαν και οι Θεολόγης, Κοντός, Τσιρογιάννης, Βαβλιάκης, Αναγνώπουλος, Μουρατίδης, Ζάγγος, Κοντογεώργος, Ματέο.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.