Βόλος: Δόθηκε σε χρήση το ανακατασκευασμένο τμήμα της οδού Καραμπατζάκη
Δόθηκε σήμερα σε χρήση το ανακατασκευασμένο και αναπλασμένο τμήμα της οδού Καραμπατζάκη, από Λεωφ. Ειρήνης μέχρι Αναπαύσεως, αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες εργασίες τόσο για τη λειτουργικότητά του ως δρόμου ήπιας κυκλοφορίας, όσο και για την αισθητική του αναβάθμιση.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ένα έργο που αποτελούσε αίτημα της συντριπτικής πλειονότητας των πολιτών για δεκαετίες τώρα, που ενώνει τον Βόλο και την Νέα Ιωνία και συμβάλλει σε συνδυασμό με τον υπό κατασκευή κόμβο της Αθηνών – Λαρίσης σε μια μεγάλη κυκλοφοριακή ανακούφιση της πόλης, γίνεται πραγματικότητα και υπογράμμισε ότι μέχρι τέλος του 2021 θα έχει ολοκληρωθεί η ανάπλαση και των δύο παρόχθιων του Κραυσίνδωνα, Καραμπατζάκη και Ζάχου.

Οπως σημείωσε τα τμήματα που θα ολοκληρώνονται θα δίνονται σε χρήση και σημείωσε ότι λόγω της στενότητας της Καραμπατζάκη δεν κατασκευάστηκε ποδηλατόδρομος, αφού ο δρόμος είναι ήπιας κυκλοφορίαςκαι προσφέρεται για ασφαλή χρήση ποδηλάτου. Αντίθετα στη Ζάχου θα κατασκευαστεί ποδηλατόδρομος, αφού το εύρος του οδοστρώματος το επιτρέπει.

Ο κ. Μπέος τόνσιε για πολλοστή φορά ότι η Δημοτική του Αρχή λειτουργεί προς το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων και πως όλος ο Δήμος μετατρέπεται και πάλι σε ένα απέραντο εργοτάξιο για να κατασκευαστούν έργα που στερήθηκαν για χρόνια οι πολίτες του Βόλου και μάλιστα σε μια περίοδο που δεν είναι προεκλογική.

“Επ ευκαιρία ζητώ την υπομονή, την κατανόηση και την συνδρομή των πολιτών για τις ταλαιπωρίες που αναπόφευκτα θα υπάρξουν, αλλά αξίζει τον κόπο. Ο Βόλος αλλάζει και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων μας. Σε λίγο θα μπορούμε να λέμε ότι δεν θα γίνει ο Βόλος Μονακό, αλλά το Μονακό Βόλος” κατέληξε ο Δήμαρχος που στη συνέχεια περπάτησε με τους συνεργάτες του και πλήθος πολιτών το τμήμα που αναπλάστηκε.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.