Αλμυρός: Νέα επίθεση σκύλου σε πολίτη πλησίον των ΚΤΕΛ - Λαός Του Αλμυρού

Αλμυρός: Νέα επίθεση σκύλου σε πολίτη πλησίον των ΚΤΕΛΔυστυχώς φιλοξενούμε στις σελίδες της εφημερίδας μας ακόμη ένα περιστατικό επίθεσης σκύλου σε πολίτη του Αλμυρού. Σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου, όπως μας καταγγέλθηκε από αναγνώστρια του «Λαού», σε δρόμο πλησίον του σταθμού των ΚΤΕΛ. Η συγκεκριμένη πολίτης βγήκε για το καθημερινό της περπάτημα όταν κοντά στο σπίτι της, σε απόσταση δέκα μέτρων από την ίδια, σκυλί αρχικά της έδειξε τα δόντια του κι άρχισε να τρέχει προς το μέρος της. Για καλή της τύχη όμως, εκείνη την ώρα περνούσε από το δρόμο νεαρή κοπέλα με το αυτοκίνητό της η οποία αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και μπήκε ανάμεσα στην κυρία και το σκυλί, αποτρέποντας τα χειρότερα…

Όπως καταγγέλλει η αναγνώστριά μας, το συγκεκριμένο σκυλί ήταν αδέσποτο που φροντίζει μία γειτόνισσά της, ωστόσο κυκλοφορεί ελεύθερο στο δρόμο. «Είναι θέμα ασφάλειας. Κι εγώ είμαι φιλόζωη, αγαπάω τα ζώα, ωστόσο το σκυλί αυτό είναι επικίνδυνο. Δεν είναι δυνατόν να κινδυνεύουμε να περπατήσουμε στο πεζοδρόμιο, να φοβόμαστε να βγούμε από το σπίτι μας. Το σκυλί έρχεται στο διπλανό σπίτι. Τί θα γίνει εάν δεχθώ και πάλι επίθεση; Ευτυχώς που βρέθηκε μια κοπέλα με το αυτοκίνητό της, έδειξε σε ετοιμότητα και με έσωσε την Δευτέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι επικοινώνησε με τους αρμοδίους στον Δήμο Αλμυρού προκειμένου να λάβουν μέτρα.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι παρόμοιες περιπτώσεις. Θυμίζουμε ότι πριν από ένα μήνα, στην ίδια περιοχή κοντά στα ΚΤΕΛ, σκυλιά όρμησαν σε ποδηλάτισσα η οποία έχασε τον έλεγχο και παραλίγο να συγκρουστεί με διερχόμενο ποδήλατο.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.