Ε.Ο.Σ.: Διακρίθηκαν οι Αλμυριώτες αθλητές της αγωνιστικής αναρρίχησης σε αγώνες στην Πιερία
Στο κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου Πιερίας πραγματοποιήθηκε στις 2627 Σεπτεμβρίου ο 15ος Περιφερειακός αγώνας Δυσκολίας Βορείου Ελλάδος της Ε.Ο.Ο.Α. σε συνθήκες Covid-19, εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο διήμερος αγώνας ήταν και προκριματικός για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Βόλο τον Οκτώβριο. Ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού έδωσε το παρόν στον αγώνα με τρείς αθλητές του. Συμμετείχαν την 1η ημέρα: η Ηλέκτρα Παπανάτσιου και η Φωτεινή Βέργα στην κατηγορία «Κορασίδες Α» ενώ την 2ηημέρα ο Δημήτρης Καλλίκας στην κατηγορία «Νέοι Α».

Αν και το διάστημα προετοιμασίας των αθλητών μας ήταν σύντομο εντούτοις και οι τρείς τους είχαν πολύ καλή παρουσία η οποία μεταφράστηκε στην 2η θέση για τον Δημήτρη Καλλίκα, στην 3η θέση για την Ηλέκτρα Παπανάτσιου και στην 7η θέση για την Φωτεινή Βέργα. Και οι τρείς αθλητές μας πέρασαν στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την διάκρισή τους και φυσικά την προσπάθεια που κατέβαλαν!

Στον αγώνα συμμετείχαν σωματεία από Αιγίνιο, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Ιωάννινα, Προσοτσάνη, Αριδαία, Αλμυρό, Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Βόλο, Φλώρινα, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα & Κομοτηνή με τους περισσότερους από τους αθλητές τους.

Την αποστολή του συλλόγου μας συνόδευσαν ως προπονητής και αρχηγός αποστολής ο κ. Νίκος Μαργωμένος και ο κ. Άγγελος Μπράβος παρουσία και των γονέων των αθλητών μας. Επόμενο ραντεβού μας λοιπόν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού – Τμήμα Αγωνιστικής Αναρρίχησης

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.