Νέα διαμαρτυρία για τα άγρια σκυλιά – Η απάντηση της υπεύθυνης του Δήμου Αλμυρού
Στον απόηχο του ρεπορτάζ που είδαμε φιλοξενήσει στο «Λαό» την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με καταγγελία πολίτη του Αλμυρού για επίθεση σκύλου σε δρόμο πλησίον των ΚΤΕΛ, λάβαμε και μία νέα διαμαρτυρία.
«Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από τότε που μου συνέβη και σε εμένα το ίδιο περιστατικό, κατά πάσα πιθανότητα με τα ίδια σκυλιά κοντά στα ΚΤΕΛ τα οποία ταΐζει μία κυρία αλλά κυκλοφορούν ελεύθερα στους δρόμους. Μου χυμήξανε τρία, έτοιμα να με δαγκώσουν και κατάφερα να τα διώξω με τις φωνές. Τι θα γινόταν αν στη θέση μου ήταν ένα μικρό παιδί;» αναφέρει αναγνώστης που θέλησε να κοινοποιήσει μέσω της εφημερίδας μας τη δική του …άσχημη εμπειρία με τα συγκεκριμένα σκυλιά.

Ενήμερη για το θέμα είναι η υπεύθυνη περισυλλογής αδέσποτων ζώων του Δήμου Αλμυρού κα Μαρία Μαυραντζά, η οποία μάς τόνισε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, το συγκεκριμένο σκυλί με την άγρια συμπεριφορά, θα απομακρυνθεί από την περιοχή. «Γνωρίζω το πρόβλημα που υπάρχει σε εκείνο το σημείο της πόλης με ένα σκυλί που επιτίθεται στον κόσμο και το οποίο θα απομακρύνουμε σύντομα» δήλωσε η κα Μαυραντζά προσθέτοντας ότι από την υπηρεσία του Δήμου γίνεται σημαντικό έργο αναφορικά με τις στειρώσεις: «Έχουμε προχωρήσει σε περίπου εβδομήντα στειρώσεις από τις διακόσιες που θα κάνουμε μέχρι το τέλος του χρόνου, καταλαβαίνετε ότι έχουμε γλυτώσει να γεννηθούν περίπου 2000 κουτάβια από αδέσποτα σκυλιά που θα περιφέρονται στο δρόμο».

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.