Με 1,7 εκατ. ευρώ ενισχύει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο Μαγνησίας η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Έργα ύψους 1,7 εκατ. ευρώ για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες δημοπράτησης που οδηγούν στην υπογραφή της σύμβασης του έργου «Κατεπείγουσα αποκατάσταση βλαβών τεχνικών έργων του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε Μαγνησίας». Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε τεχνικά (τοιχία, τάφρους, συρματοκιβώτια) που χρήζουν άμεσης αποκατάστασης.

«Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις Τεχνικές Υπηρεσίες μας δρομολογούμε σημαντικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Π.Ε. Μαγνησίας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
«Επενδύουμε σε έργα οδικής ασφάλειας που διασφαλίζουν την άνετη μετακίνηση των ανθρώπων και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων. Υλοποιούμε έργα ουσίας, που βελτιώνουν την καθημερινότητα, δημιουργούν θέσεις εργασίας και στηρίζουν την τοπική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Τα σημεία παρέμβασης
Στον οικισμό Αγίου Ιωάννη (Επαρχιακή Οδός Αγ. Δημητρίου-Αγ. Ιωάννη)
Στην Επαρχιακή Οδό Αγριάς Δράκειας
Στην ΕΟ 34 (Άνω Κλάδος) στις θέσεις : 71+000 (Πλησίον Μακρυράχης), 68+900 (Μακρυράχη) και 51+490 (Χορευτό)
Στην Είσοδο Σούρπης Αλμυρού (Τεχνικό Χολορέματος)

Το έργο περιλαμβάνει τις εξής εργασίες: κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης,
κατασκευή πασσαλότοιχων, κατασκευή τεχνικών οδού διευθέτησης ομβρίων ,(τριγωνικές τάφροι, τραπεζοειδείς οχετοί, πτερυγότοιχοι κλπ), αντιστήριξη πρανών με συρματοκιβώτια.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.