Τρίτη ήττα για τον Πρωτεσίλαο
Ούτε στο γήπεδο των Καλών Νερών μπόρεσε να σπάσει το …ρόδι ο Πρωτεσίλαος για τη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Πτελεού ηττήθηκε 1-0 από την ΑΕ 2002 παρά το γεγονός ότι η αντίπαλος έπαιξε για μισή ώρα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής.

Στο 57’ σημειώθηκε το γκολ και μάλιστα ήταν αυτογκόλ. Σε κόρνερ του Στουμποβίκου, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Σιαμανικού στην προσπάθειά του να διώξει και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 62’ αποβλήθηκε ο Δήμου με δεύτερη κίτρινη αλλά με αριθμητικό πλεονέκτημα, οι Φτελιανοί δεν είχαν καθαρό μυαλό να τελειώσουν τις φάσεις…

Στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης, ανάποδο ψαλιδάκι του Άλμπα έβγαλε ο Μητράκος στο «παραθυράκι», σουτ του Σούδη έφυγε άουτ, ενώ μετά το γκολ της ΑΕ 2002, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με κοντινή κεφαλιά του Βουραζέρη που εξουδετέρωσε στη γωνία ο γκολκίπερ και παράλληλη σέντρα του Δημητρίου που πέρασε ανεκμετάλλευτη.

Να σημειωθεί ότι για διάφορους λόγους ο Δημήτρης Κόφφας δεν είχε σήμερα σήμερα στη διάθεσή του, τους Βαλωτή, Νικογιάννη, Κ. Κόρκο, Θ. Κόρκο, Δρόσο, ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε τραυματίας ως αλλαγή, ενώ ο Λεϊμονής αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού από τον 14χρονο Χάνι.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Δήμου, Σφέτσιος, Βέργος, Σταθόπουλος, Κόρδας (82’ Τερλεξής), Παρίσης, Καλαϊτζίδης (65’ Βερντόβα), Κωστούλας (46’ Κούρτι), Στουμποβίκος (82’ Μ. Γαλάνης), Βεργοζήσης.
Πρωτεσίλαος:  Μάνος, Χασιώτης, Λεϊμονής (60’ Χάνι), Βουραζέρης, Σιαμανίκος, Σούδης, Λάμπρου, Άλμπα, Δημητρίου, Λάμπος (65’ Παπαδόπουλος),Μιαρίτης.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.