Κατέρρευσαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι Μυρμηδόνες
Μέχρι να δεχθούν το τρίτο γκολ στο 72ο λεπτό, οι Μυρμηδόνες είχαν καλή απόδοση. Στα τελευταία λεπτά όμως “κατέρρευσαν” και δέχθηκαν τέσσερα γκολ από τον Σαρακηνό, σε αγώνα που η βολιώτικη ομάδα ήταν καλύτερη, αλλά ίσως το τελικό σκορ 6-1 ξεγελάει…

Κι αυτό διότι στο 68′ το σκορ ήταν 2-1. Στο 2ο λεπτό ο αρχηγός του Σαρακηνού, Καλαμάτας είχε σοβαρό τραυματισμό καθώς του γύρισε το γόνατο. Στο 20ό από παράλληλη σέντρα του Γιοβάνη, ο Τσιουρής με γυριστό σουτ έκανε το 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, το 2-0 στο 65′ ο Τσιουρής με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και τρία λεπτά αργότερα η μείωση σε 2-1 όταν ο Κατσαβριάς έκανε ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά και γύρισμα, εκεί όπου ο Μηλιώνης με διαγώνιο σουτ σκόραρε.

Το 3-1 ο Τσιάνος με σουτ στο 72′, το 4-1 με καταπληκτικό γκολ του Παναγιώτη Γιοβάνη που δέχθηκε μακρινή μεταβίβαση του Γιαμαλή, απέφυγε αντίπαλο βρίσκοντας την μπάλα στον αέρα και την έστειλε στο “παραθυράκι” με διαγώνιο σουτ, το 5-1 στο 80′ ο Τσιουρής ύστερα από ασίστ του Τσιάνου και το τελικό 6-1 καθώς αντιστράφηκαν οι ρόλοι, από τον Τσιοάνο ύστερα από ασίστ του Τσιουρή.

Ντεμπούτο για την ομάδα του Πλατάνου έκανε ο Θεόφιλος Πραττής αλλά και ο 16χρονος Γιώργος Χριστοδουλόπουλος που αποκτήθηκε από τον ΓΣ Αλμυρού, ήταν βασικός και είχε πολύ καλή απόδοση.

Στη φωτογραφία ενδεκάδα του Σαρακηνού.

Σαρακηνός: Γράντας, Γιοβάνης, Αδάμος (65′ Τριανταφύλλου), Γιαμαλής, Σιδηρόπουλος, Κουτσογιάννης (75′ Γκλαβίνης), Κ. Δημόπουλος (73′ Αϊντίνη), Καλαμάτας (2′ λ.τρ. Γώγος), Αντωνίου (62′ Ρ. Δημόπουλος), Τσιάνος, Τσιουρής.
Μυρμηδόνες: Γκόγκος (80′ Στέκας), Κοντοβάς (62′ λ.τρ. Καραπτσιάς), Μάντζαρης, Κατσαβριάς, Μακρής, Τσέργας, Αράπης (80′ Καλαμάς), Πραττής, Μηλιώνης, Τσόγκας, Χριστοδουλόπουλος.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.