Γέφυρα επικοινωνίας της Ζ. Μακρή για τη βάρδια οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού - Λαός Του Αλμυρού

Γέφυρα επικοινωνίας της Ζ. Μακρή για τη βάρδια οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας ΑλμυρούΣήκωσε το γάντι η βουλευτής της ΝΔ κα Ζέττα Μακρή και μετά το δημοσίευμά μας για την έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας λόγω αδειών, άνοιξε μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Αφού ενημερώθηκε για τα στοιχεία του ρεπορτάζ, επικοινώνησε με τη Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας αλλά και το Δ/ντη της 5ης ΥΠΕ ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση, αλλά και να παρουσιαστεί λεπτομερέστερα το πρόβλημα.

Απ’ όσο μας ενημέρωσε μετά τη γέφυρα επικοινωνίας που άνοιξε, μόνο η πρώτη μέρα αδείας καλύπτεται βάσει κανονισμού από το ΕΚΑΒ, ενώ για τις υπόλοιπες χρειάζεται κάλυψη από το υπάρχον προσωπικό. Έχει γίνει στο παρελθόν προκήρυξη με σκοπό να επανδρωθεί το κέντρο υγείας Αλμυρού με έναν ακόμη οδηγό ασθενοφόρου, αλλά η προκήρυξη κηρύχθηκε άγονη.

Απ’ όσο δεσμεύθηκε ο Δ/ντης της 5ης ΥΠΕ στη βουλευτή, θα προκηρυχθεί εκ νέου η θέση για επιπλέον οδηγό ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, μαζί με άλλες άγονες. Η κα Μακρή, ζήτησε να δημοσιοποιήσουμε την πρόθεση, ώστε αυτή τη φορά να ενημερωθούν οι κατάλληλοι υποψήφιοι και να καλυφθεί η θέση.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.