Νέο τροχαίο - Και πάλι χωρίς ασθενοφόρο ο Αλμυρός - Λαός Του Αλμυρού

Νέο τροχαίο – Και πάλι χωρίς ασθενοφόρο ο ΑλμυρόςΤροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 8:42 στη συμβολή των οδών Μυρμιδόνων και Αχιλλέως στο κέντρο του Αλμυρού.

Βρεθήκαμε στο σημείο και απ’ όσο φαίνεται, ΙΧ αυτοκίνητο που κινούταν επί της Αχιλλέως έστριψε στη Μυρμιδόνων, όπου συγκρούστηκε με μηχανάκι. Ο οδηγός από το ΙΧ, μας μίλησε και δεν φέρει τραύματα, ενώ τραύματα στο χέρι και στο πόδι φέρει ο οδηγός από το μηχανάκι.

Περίοικοι προσέτρεξαν τη στιγμή της σύγκρουσης και κάλεσαν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, για να διαπιστώσουν ακόμη μια φορά, ότι λόγω αδειών, δεν υπάρχει οδηγός ασθενοφόρου στην πρωινή βάρδια.

Ο οδηγός από το μηχανάκι, του οποίου η ζωή δεν κινδυνεύει, “στόλιζε” που και που, μέσα στον πόνο του, την κατάσταση και τους εμπλεκόμενους για την έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου έφτασε στις 9:15, μισή ώρα μετά.

Σχόλιο

Δεν ζητήσαμε κυρίες και κύριοι, να μας πείτε ποια είναι η διαδικασία για την κάλυψη των αδειούχων. Αν δηλαδή το ΕΚΑΒ καλύπτει μια μέρα άδειας ή περιοσσότερες. Ζητήσαμε να μην αφήνετε τον Αλμυρό χωρίς οδηγό ασθενοφόρου και μάλιστα αιτούμαστε δυο οδηγούς, δυο ασθενοφόρα σε κάθε βάρδια. Αν η διαδικασία δεν το καλύπτει να την αλλάξετε. Οι δημοσιοσχετίστικες …τσιριτσάντζουλες, δεν περνούν πλέον στην κοινωνία του Αλμυρού. Και τελικά δεν μας είπατε… με ποια λογική επιλέγετε την πρωινή βάρδια να μείνει ακάλυπτη; Όταν σχολεία, γραφεία, δημόσιες υπηρεσίες λειτουργούν και πολύ περισσότερος κόσμος κυκλοφορεί σε δρόμους, όταν το εργατικό ατύχημα είναι πιο πιθανό; Γιατί οι ιδιώτες αλληλοκαλυπτόμαστε και στον ιδιωτικό τομέα αν δεν “ανοίξουμε” το μαγαζί μας, με το απαιτούμενο προσωπικό στις θέσεις του, μένουμε άνεργοι. Παρακαλώ, όποιος θεωρεί ότι δεν πειράζει να φτάνει το ασθενοφό μισή ώρα μετά το τροχαίο στο κέντρο του Αλμυρού, να πάρει την ευθύνη και για το πει δημόσια και on camera.

Τσιντσίνη Βιβή

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το λινκ.